Maajoukkueiden GM lyö vieraskynässä alkutahteja uusille projekteille

Suomen salibandymaajoukkueiden GM Hexi Arteva kommentoi Helsingin Sanomille maajoukkeuiden raha-asioita. Kuva: Mikko Hyvärinen

Kuva: Mikko Hyvärinen
Kuva: Mikko Hyvärinen

Salibandyliitto lähti uudistamaan alkuvuodesta maajoukkueiden toimintaa uuden puheenjohtajan Mika Kaltalan johdolla. Uudistukseen liittyi läjä uusia henkilönimityksiä. Maajoukkueiden GM:nä aloitti maaliskuun alussa Hexi Arteva, joka tarinoi Pääkallo.fi:n Vieraskynä-blogin tuoreessa tekstissä maajoukkueuudistusten ensimmäisistä askelista.

Artevan teksti on ajankohtainen, sillä Suomen salibandymaajoukkueet ovat viikonloppuna tulessa. Miehet pelaavat Tampereella, naiset Tshekissä ja pojat Latviassa.

Arteva korostaa kirjoituksessaan yhdessä tekemisen merkitystä.

– Olen ilolla saanut huomata, miten valtava polte isolla joukolla erilaisia ihmisiä on viedä lajiamme eteenpäin. Tässä poltteessa on yksi meidän suurista mahdollisuuksista. Mitä paremmin saamme jokaisen innostuneen ja sitoutuneen laji-aktiivinen mukaan tekemään töitä yhteisen unelman, eli tässä yhteydessä vaikka maailmamestaruuden eteen, sen paremmat edellytykset meillä myös on tavoitteessamme onnistua, Arteva kirjoittaa ja jatkaa:

– Tässä vaiheessa haluan korostaa, että emme todellakaan ole kaunosieluisesti hakemassa mitään ”yksi kaikkien, kaikki yhden puolesta” höpöhöpö-teemaa, vaan sitä, että kaikilla olisi tekeminen ja energiat suurin piirtein suunnattu saman asian puolesta ja vielä kaiken hatuksi samaan suuntaan. Yhdessä tekemistä ja yhteisen tavoitteen asettamista ei voi korostaa koskaan liikaa. Menestyminen on aina ison tiimin ja yhteisen onnistumisen summa.

Lue Hexi Artevan Vieraskynä-bloggaus kokonaisuudessaan:
Kaikki yhden ja yksi kaikkien puolesta