Ruotsi rutiinivoittoon – kuumassa toisessa erässä 15 minuuttia jäähyjä

Kuva: Salibandyliiga

Ruotsin ja Tshekin välisessä ottelussa väännettiin tosissaan ja jäähypenkkiäkin kulutettiin kohtuullisen paljon. Kuva: Salibandyliiga
Ruotsin ja Tshekin välisessä ottelussa väännettiin tosissaan ja jäähypenkkiäkin kulutettiin kohtuullisen paljon. Kuva: Salibandyliiga

Ruotsi kaatoi Tshekin rutiininomaisesti 3-7(0-4,1-2,2-1) Euro Floorball Tourin lauantai-illan ottelussa Tampereella. Tshekki keräsi kuitenkin yhden pisteen voittamalla ponnettoman rangaistuslaukaisukilpailun 16 laukojan jälkeen lukemin 3-2.

Mihin ottelu ratkesi?
Ottelun ensi askeleista alkaen Ruotsi vei ja Tshekki vikisi. Ruotsi latoi ensimmäiseen erään neljä osumaa, eikä Tshekille jätetty juuri mahdollisuuksia ottelun kahdessa viimeisessäkään erässä. Ruotsi oli selkeästi parempi, eikä Tshekin vastahyökkäykset purreet tänään eilisen tapaan.

Ottelun hahmo?
Ruotsin ykkössentteri Johan Samuelsson jatkoi vakuuttavia otteitaan. Ruotsi oli sekoittanut ketjujaan tähän otteluun, mutta Samuelssonin johtama ykkösvitja oli jälleen kaikkein näyttävin kokonaisuus.

Ottelun puheenaihe?
Toisessa erässä jaettiin salibandyotteluun varsin suuri määrä jäähyjä. Rikkonaisessa erässä nähtiin kuitenkin vain yksi ylivoimamaali.

Tilastohuomiot:
Ruotsi:Johan Samuelsson 1+2, Robin Nilsberth 0+2
Tshekki: Matej Jendrisak 1+1, Jan Natov 1+1

Linkit:
Ottelutilasto
Salibandyliigan kuvat