Sarjanousija julkaisi sopimuksia

Westend Indiansilla on kasassa 12 pelaajasopimusta. Kuva: Joni Winsten

Westend Indiansilla on kasassa 12 pelaajasopimusta. Kuva: Joni Winsten
Westend Indiansilla on kasassa 12 pelaajasopimusta. Kuva: Joni Winsten

Miesten Salibandyliigaan noussut Westend Indians valmistautuu ensimmäiseen liigakauteen päävalmentaja Mikko Laurikaisen johdolla, ja joukkueen harjoituskausi käynnistyy huhtikuun puolivälissä. Kasassa on 12 pelaajasopimusta.

– Kausianalyysit on tehty, valmennus omansa ja pelaajat omansa. Niitä on käyty läpi ja on yritetty löytää sieltä hyvät asiat, jotka viedään mukana liigaan ja kehityskohteet, mihin pitää saada muutoksia ja miten niihin reagoidaan, kertoo päävalmentaja Mikko Laurikainen.

Huhtikuun alusta seuran päätoimisena työntekijänä miesten liigajoukkuetta luotsaava Laurikainen on tyytyväinen seuran ja taustaryhmän antamaan panokseen ensimmäistä liigakauden valmisteluissa.

– On ollut hienoa nähdä, kuinka suurella panoksella kaikki ovat olleet heti mukana. Jokaisella on selkeät vastuualueet ja työnjaot on tehty järkevästi. Toiminta on hyvällä mallilla harjoittelukauden käynnistyessä, kertoo Laurikainen.

Nuorella joukkueella Divaria viime kaudella pelannut Indians kiinnitti vuosi sitten useamman pelaajan kahden vuoden sopimuksilla. Uuden harjoittelukauden kynnyksellä joukkueella on 12 sopimuspelaajaa. Muun muassa joukkueen paras pistemies Valtteri Kainulainen nähdään Indiansin paidassa myös kaudella 2013-2014.

Westend Indiansin sopimustilanne 12.4.2013:

Ekroos Joel, -89
Kainulainen Valtteri, -92
Kirvesniemi Mikko, -94
Markkola Joel, -94
Markkola Markus, -95
Mertaniemi Miika, -94
Nikkinen Samu, -91
Niskanen Sami, -92
Pesu Eino, -94
Sievänen Mikael, -88
Tiitinen Kalle, -81
Toropainen Santeri,- 92

6 comments

  1. Listan pelaajista neljä on valittu kevään U19-kisoihin Hampuriin, joten ei nyt aivan kolmoskentän pelaajista liene kysymys.

  2. Nimenomaan kolmos- neloskentän pelaajista on liigatasolla kysymys, vaikka u 19 mj olisikin valittu. Huippujoukkueissa ei sitäkään esim spv ja Niko Mäkelä.