Miehet

Siirtomarkkinoiden ensimmäinen pommi: Peter ja Paul Kotilainen Classiciin

12.04.
2013
Miehet
Peter Kotilainen pelasi huikean kauden Salibandyliigassa. Kuva: Mikko Hyvärinen

Peter Kotilainen pelasi huikean kauden Salibandyliigassa. Kuva: Mikko Hyvärinen

Miesten Salibandyliiga-joukkue Classic on tehnyt kaksi kovan luokan pelaajahankintaa. Salibandypiireissä viime aikoina kiertänyt huhu on saanut vahvistuksen: Peter ja Paul Kotilainen pelaavat ensi kaudella Classicissa. Tamperelaisseura kertoo asiasta tiedotteessaan.

Huippulahjakas hyökkääjä Peter Kotilainen, 18, siirtyy kaudeksi 2013-14 Classiciin Happeesta 1+1-sopimuksella. Myös Kotilaisten kuuluisan veljessarjan toiseksi vanhin tähti, Paul Kotilainen, 25, vaihtaa Classic-paitaan naapuriseura Kooveesta.

Peter Kotilainen murtautui menneellä kaudella lopullisesti salibandyväen tietoisuuteen nakuttaen ensimmäisellä liigakaudellaan runkosarjassa huikeat tehot (20+30) ollen koko liigan pistepörssin seitsemäs. Paul Kotilainen taas teki eniten tehoja joukkueessaan saalistaen 33 (17+16) tehopistettä.

Paul Kotilainen loikkaa Kooveestaa naapuriseura Classiciin. Kuva: Mikko Hyvärinen

Paul Kotilainen loikkaa Kooveesta Classiciin. Kuva: Mikko Hyvärinen

Classicia vahvistaa varmuudella ensi kaudella myös Sveitsin pääsarjajoukkueesta UHC Usterista siirtyvä paluumuuttaja Niko Juhola. Juhola pelasi Sveitsissä vakuuttavan kauden ollen runkosarjassa paras suomalainen pistemies tehoin 23+21.

Pelaajajulkistusten lisäksi Classic kertoi kunnianhimoisesta tulevaisuuden suunnitelmastaan, joka kantaa nimeä ”Visio 2016”. Suunnitelma kattaa alleen koko seuran aina miesten liigajoukkueesta organisaatiotasolle saakka.

Vision tavoite on kova: vuonna 2016 Classic Familyn lippulaiva, miesten liigajoukkue, on kansainvälisesti tunnustettu maailman parhaaksi joukkueeksi sekä urheilullisesti että toiminnallisesti mitattuna. Liigajoukkueen tavoite on olla myös parhaiten harjoitteleva joukkue. Lisäksi Classicin tavoitteena on muun muassa olla Suomen laadukkain salibandyorganisaatio sekä kehittää taustayhtiön toimintaa.

Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.