Miehet

SPV:n ykkössentteri: ”Treeneissäkin harjoiteltu välillä vain voittamista”

11.04.
2013

Huikean kauden pelannut SPV:n ykkössentteri Janne Hulmi oli tyytyväinen otteisiinsa, eikä omasta mielestään ollut kovin erilaisessa roolissa tänä vuonna kuin viime keväänä. SPV kruunattiin keskiviikkonan toisen kerran peräkkäin Suomen mestariksi.

– Kauan ollaan tällä kentällisellä pelattu. Petri Hakosen tulo toi toki lisää viisikkopeliin, mutta ei minun roolini ole siinä juurikaan muuttunut. Kahteen suuntaan koitan parhaani mukaan pelata ja täytyyhän tässä olla tyytyväinen, kun mestaruus tuli, Hulmi kertaili Pääkallo.fi:lle suu leveässä hymyssä Seinäjoki Areenan kaukalossa pelin jälkeen.

Pudotuspelien huikeaan voittokulkuun Hulmin mukaan löytyvät syyt yksinkertaisista asioista, joita painotettiin myös treeneissä.

– Peli kerrallaan mentiin ja treeneissäkin välillä unohdettiin taktiikat ja pelattiin vaan, eikä tarkoituksena ollut mikään muu kuin voitto. Se varmasti auttoi meitä tällä mestaruustaipaleella.

Hulmin mukaan nyt on aika nauttia, eikä vielä suunnata katseita syksyllä siintävään uuteen kauteen ja Champions Cupiin.

– Nyt juhlitaan ja saadaan nautiskella tästä tilanteesta. Tämän eteen kun on tehty nyt melkein vuosi taas töitä. Ensin juhlitaan täällä Seinäjoella ja sen jälkeen kotiin Säkylään perheen kanssa mestaruuskahveille.

Perheenlisäystä kauden aikana saanut Peliveljien ykkössentteri ei vielä uskaltanut sanoa jatkosuunnitelmistaan juuri mitään. Pääkallo.fi:lle tihkuneiden tietojen mukaan Hulmi harkitsee vakavasti pääsarjauran lopettamista.

– Suunnitelmat ovat auki. Tässä on pari vuotta nyt kuljettu Säkylästä ja kyllähän se perheeltä vaatii paljon. Mutta ei nyt mietitä niitäkään ihan vielä, Hulmi virnisti.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Praha, Tshekki

Twitter: @ilkkakittila