Suomen miehet, naiset ja pojat pelaavat viikonloppuna – näin näet pelejä netistä

Tatu Väänänen ja Juha Kivilehto kuuluvat Suomen kapteensitoon. Kuva: IFF

Kuva: IFF
Kuva: IFF

Suomen salibandymaajoukkueet ovat viikonloppuna tulessa. Miehillä on EFT-turnaus Tampereella ja naisilla Tshekissä. MM-kisoihin valmistautuvat pojat puolestaan pelaavat kaksi harjoitusottelua Latviaa vastaan Latviassa. Tytöt eivät viikonloppuna pelaa. Tytöillä on ohjelmassa pelkkä leiri ensi viikolla.

Miesten EFT-turnaukseen osallistuvat perinteisesti Suomen lisäksi maailmanmestari Ruotsi, Sveitsi ja Tshekki. Pelit alkavat perjantaina klo 17.00 Ruotsi–Sveitsi-ottelulla. Petri Kettusen luotsamaa Suomi aloittaa turnauksensa perjantaina klo 20.00 Tshekkiä vastaan. Miesten EFT-turnaus pelataan Tampere Areenalla.

Kaikista Suomen miesten peleistä on tarjolla nettilähetys, osasta myös tv-lähetys. Miesten maajoukkueen yhteistyökumppani (Eskimo) tarjoaa perjantain ottelun Suomi–Tshekki-ottelun, ja Yle esittää pelit Sveitsi–Suomi ja Suomi–Ruotsi suorina verkossa ja osittain suorina TV2:ssa.

Naiset kohtaavat miesten tavoin EFT-karkeloissa Ruotsin, Sveitsin ja turnauksen tällä kertaa naisissa järjestävän Tshekin. Myös naisten peleistä on tarjolla nettilähetyksiä.

Pojat kohtaavat kahdesti Latvian, perjantaina ja lauantaina. Ensimmäisessä kohtaamisessa Jarkko Rantalan joukot saavat vastaansa Latvian U19-maajoukkueen. Toisessa kohtaamisessa Latvian nuoret saavat vahvistukseksi muutamia yli-ikäisiä pelaajia. Poikien harjoituspeleistä ei tiettävästi ole tarjolla nettilähetyksiä.

Miesten EFT:n otteluohjelma ja lähetykset

Perjantai 26.4.
17:00 Ruotsi – Sveitsi
20:00 Suomi – Tshekki Eskimon suora lähetys

Lauantai 27.4.
16:00 Sveitsi – Suomi Yle Areenan suora lähetys, Yle TV2 klo 16.30–18.15
19:00 Tshekki – Ruotsi

Sunnuntai 28.4.
13:00 Sveitsi – Tshekki
16:00 Suomi – Ruotsi Yle Areenan suora lähetys, Yle TV2 klo 16.10–18.08

Naisten EFT:n otteluohjelma ja lähetykset:

Perjantai 26.4.
18:00 Sveitsi – Ruotsi nettilähetys
21:00 Tshekki – Suomi nettilähetys

Lauantai 27.4.
18:00 Ruotsi – Suomi nettilähetys
21:00 Tshekki – Sveitsi nettilähetys

Sunnuntai 28.4.
13:00 Suomi – Sveitsi nettilähetys
16:00 Tshekki – Ruotsi nettilähetys

Poikien harjoitusmaaottelut

Perjantai 26.4.
20:00 Latvia–Suomi

Lauantai 27.4.
18:00 Latvia-Suomi

22 comments

  1. Kattelin latvian säbä sivuja eilen, floorball.lv
    Siellä on tarjolla live lähetys klo 19.00.
    Kaippa se täälläkin toimii?

  2. …joku saanut ton Tsekistä tulevan lähetyksen toimimaan, mulla vaan lataa ja lataa mutta mitään ei tapahdu?

  3. 680 katsojaa taidettiin kuuluttaa ja peli aikamoista kohellusta. Ei vielä ehkä parasta lajimainosta, mutta eiköhän tää tästä tulevissa peleissä…

  4. Väänäseltä ja Hakoselta komeat rankit vaikka Hakonen epäonnistuikin. Kuitenkin, Tokosin rankkari.. huhhuh!

  5. No johan teki tuutti tenän, just hyyty ku Hakonen lähti harhauttamaan… Miten niissä rankuissa kävi, näkikö kukaan?

  6. ei peli ihan kauheasti vakuuttanut, mutta Jonne Junkkarinen on huonoin pelaaja, jonka olen ikinä nähnyt pelaavan maajoukkueessa, vaikka maalin tekikin. Meni tilanteisiin käytännössä aina väärältä puolelta ja sinkoili pallollista vastaan, kun olisi pitänyt hidastaa.

  7. Ihan ok matsi vaikka ensimmäisessä erässä oltiinkin vielä jäässä. Peli kyllä paranee huomenna jos valmennus ei sekoita kokoonpanoa, täytyy muistaa että pelaajilla pitkähkö tauko takana ja ei vielä kannata vetää johtopäätöksiä.
    Markkinointi ei näköjään onnistunut kun katsomossa vähemmän kannattajia kun liigapeleissä. Positiivista oli ledtyyppinen mainos jota en aikaisemmin ole nähnyt kun fudiksessa, lisää uskottavuutta yhteistyökumppaneille ja tuloja myös liitolle.
    Toivotaan että huomenna saadaan parempi tunnelma myös katsomoon, pelaajat sen kyllä ansaitsevat.

  8. Toi areena on liian iso halli tähän lajiin:) Nää tän yhen herran laskelmat osoittaa sen. Isossa hallissa väljää, niin se NÄYTTÄÄ siltä et siellä on 50 tai 300 katsojaa! Jos nyt esim. laitetaan mosan 600 katsoja areenalle niin vähältä näyttää vieläkin!
    Tätä asiaa ei nyt tunnu moni tajuavan.

  9. Siellä oli oikeesti parisataa katsojaa. Classicin peleissä on paljon enemmän kun joka peliin jaetaan satoja vapaalippuja yms.
    Jos on tottunut saamaan lipun ilmaiseksi niin toi 20 egee on aika paljon.

  10. Näin pienet katsojamäärät on aika nopeasti laskettu, menee muutama minuutti. Kyse ei siis ole siitä miltä näyttää, vaan paljonko on katsojia.

  11. Kyllä taas hävettää kun katsojamäärät on tällaisia. Porukkaa ku Classicin naisten peleissä. Yhdessäkään clasulla miesten tunkosarjapelisdäkään tuskin ollut noin vähää porukkaa. Joku taas koitti tästäkin kääriä rahaa, kun olisi pitänyt tuoda lajia esille ilman katetta. 2,5vuoden päästä naisten kisat Tampereella tällä menolla täysi fiasko! Nyt tekijöitä hommiin ja ne entiset pelaajat pois puuhastelemasta.

  12. Lajipomot koittaa some:ssa hehkuttaa, mutta homma on jo munittu rahastusyrityksellä ja mainostuksen osaamattomuudella. Sitten vedetään jotain Plussa-korttietuja takataskusta, mutta ei oikeen auta enää…