Tampereen Champions Cupin pääsihteeri vaihtoon – uudella tekijällä jääkiekkotausta

Niina Peltola-Styrman on valittu Tampereella 2.–6. lokakuuta 2013 pelattavan salibandyn seurajoukkueiden mestaruusturnauksen, Champions Cupin, pääsihteeriksi 16.4. lähtien. Asiasta kertoo Salibandyliiton tiedote.

Champions CupPeltola-Styrman, 36, omaa taustan jääkiekon parista. Hän on toiminut vuosina 2004-2011 Tamhockey Oy:n asiakaskoordinaattorina urheilumarkkinointi- ja tapahtumajärjestelytehtävissä.

Myös salibandyn seuratyö on Peltola-Styrmanille tuttua vuosien varrelta. Hän on ollut SC Classicin seuratoiminnassa mukana alusta saakka eri tehtävissä. SC Classic toimii yhtenä Champions Cupin
järjestäjätahona Suomen Salibandyliiton ja Tampereen kaupungin ohella. Tapahtuman järjestelyoikeudet on myöntänyt Kansainvälinen Salibandyliitto.

Peltola-Styrman korvaa pääsihteerinä aiemmin tehtävään valitun Ari Vehniäisen, joka keskittyy jatkossa Salibandyliiton organisaatiomuutoksen myötä uusiin tehtäviin vastuualueenaan
Salibandyliiton kilpailutoiminta.

Kolmatta kertaa järjestettävä Champions Cup on järjestetään ensimmäisen kerran Suomessa. Tapahtumien keskipisteenä toimii Tampere Areena.

– Otan tehtävän vastaan innostuneena. On hienoa päästä tekemään työtä kasvavassa lajissa ja sen eteen. Salibandyväessä löytyy tuoretta innostusta ja lajin tuomaa hurmosta, tuore pääsihteeri kertoo ja jatkaa.

– Uskon, että saamme aikaan upean ja ikimuistoisen turnauksen, jossa salibandybrändi vahvistuu entisestäänkin. Tampereella on katsojapotentiaalia ja hyvät puitteet tällaisten tapahtumien
järjestämiseen.

Champions Cupiin osallistuu kuusi miesten ja kuusi naisten huippuseurajoukkuetta. Kovimman mahdollisen kilpailullisen tason takaavat Suomen, Ruotsin, Sveitsin ja Tshekin kuluvan kauden
mestarijoukkueet sekä vuoden 2012 EFC-voittajat Latviasta ja Norjasta.

Järjestäjäseurana SC Classic saa turnaukseen mukaan sekä miesten että naisten joukkueet. Naisten sarjaan mukaan pääsee myös liigafinaaleissa SC Classicin haastava SB-Pro Nurmijärveltä. Champions Cupin pääpalkinto on reilut 8000 euroa.

Linkit:
Champions Cup kotisivut, Salibandyliigan uutinen aiheesta

3 comments

  1. Juuri oikea missä nää pippalot pidetään, kertoo missä tätä touhua yritetään viedä eteenpäin isolla sydämmellä, puitteet kunnossa.