Tapanilan Erä jyräsi A-nuorten Suomen mestaruuteen

Helsinkiläinen Tapanilan Erä on A-nuorten Suomen mestari 2013. Ratkaisevassa finaaliottelussa täpötäyteen ahdetussa Mosahallissa vierailija OLS jaksoi Erän kyydissä kaksi erää, mutta päätöskolmanneksella Erä kaasutti vastustamattomaan mestaruuteen lopulta lukemin 9-3 (1-1,2-2,6-0).

Oululaisten kohtaloksi muodostui kolmannen erän musta minuutti, jonka aikana Erä maalasi kolmesti 56 sekunnin sisään karaten 6-3- johtoon. Vieraiden aikalisäkään ei auttanut, ja Erä teki kolme seuraavaakin maalia.

Näin Happeen viiden peräkkäisen mestaruuden jatkeeksi A-nuorten mestaruuspokaaliin kaiverretaan Tapanilan Erän nimi. Sarjanousija OLS:n huikea kausi puolestaan päättyi SM-hopeaan.

Pääkallo.fi kertoo lisää ottelusta, ja raportoi mestaruustunnelmia paikan päältä illan aikana.