Uusimaa: Loviisan Tor värväsi nuorten maajoukkuepelaajan PSS:stä

Rasmus Horn, 18, siirtyy PSS:stä Loviisan Torin liigajoukkueen riveihin. Horn teki Torin kanssa kaksivuotisen pelaajasopimuksen. Asiasta uutisoi Uusimaa-lehti sekä verkkosivuillaan että paperilehdessä.

Nuorten maajoukkuerinkiin viime aikoina kuulunut hyökkääjä naputti tällä kaudella Divarissa komeasti 24 ottelussa 23 maalia. Horn oli PSS:n kolmanneksi paras pistemies.

Rasmus Hornin kaksi vuotta vanhempi isoveli Niklas puolestaan siirtyy PSS:stä SalBan Divari-joukkueen riveihin. Niklaksen tie vie Raumalle opiskelujen takia.

Pääkallo.fi:lle tihkuneiden tietojen perusteella Loviisan Torin värväykset eivät todellakaan jää tähän. Lähiaikoina Loviisan suunnalta on luvassa lisää pelaajauutisia.

Uusimaan lyhyt uutinen aiheesta.

23 comments

  1. Ompa iso värväys loviisalta. Nuori mies kuluttamaan penkkiä loviisaan,kun oisi porvoossa saanut pelata kunnolla.. haloo hei.

  2. Millä perusteella voit sanoa, että kyseinen pelaaja joutuu penkille? Loviisalla ei omat juniorit ole mitään maagisia, joten eiköhän Horn mene heidän ohi helposti.

    Miksi pitäisi jäädä takomaan divaria, jos haluaa menestyä urheilijana? Toki ymmärrän, että pelaamalla kehittyy, mutta pelaajana kehittyy myös todella paljon nopeammin, kun treenaa pelkästään liiga joukkueen kanssa.

    Huomioi myös, että pelaaja teki melkein maalin peliä kohden. Luulisi, että loviisa haluaa häneltä maaleja. Myöskään naapuriseurojen pelaajia ei kysellä ihan turhaan joukkueeseen, pelkästään penkkiä täyttämään.

    Riski tämä toki oli häneltä. Riski on joutua penkille ja A-junnupelit ovat sitten huonompia loviisassa, jos siellä joutuu pelata.

  3. Pystyyhän Horn pelata Porvoossa kuitenkin ASM:ää rinnakkaisedustuksella, ettei tarvi A1 tahkota

  4. PSS on farssi ja puuhasteluseura.

    Ainoa oikea ratkaisu huippu-uraa tavoittelevalle lupaavalle nuorelle on vaihtaa muualle.

  5. Aivan oikea askel kaverilta. Liigaa pitää päästä pelaamaan jo tuon ikäisenä, jos mielii huipulle.

  6. Nyt odotetaan pääkallolta todellisia siirtopommeja!! Kaikki siis heittämään pikkulintuja pääkallon suuntaan!

  7. Eihän tämä siirto ole mitään verrattanu siihen jos Tampereen suunnan huhut toteutuvat, Paul ja Peter Kotilaista huhuttu vahvasti Classiciin, myös Mikael Laxin nimeä on huhuiltu Tampere Areenan käytävillä. Nokian suunnalta villiä huhua Tommi ”Tupla” Merton siirtymisestä Ilveksestä KrP:hen

  8. Nokialle Kooveesta Lehtinen ja Ilveksestä kaikki jotka vähänkään pystyvät liigaa pelaamaan. Puhutaan varmaan siis 3-4 pelaajasta? 2 x Kotilainen Classiciin ei ole enää pelkkä huhu. Paul on ainakin jo sopimuksen tehnyt ja varmaan kohta pikkuveli perässä. Koovee tuntuu tyhjenevän kun Lehtisen siirron lisäksi Salminen, Sainio ja Hannelius lopettavat. Varmoja ei jatkajia ei liikaa ole?

  9. Liittyen otsikkoon…
    Harmi sinänsä, näin porvolaisena, että lähtevät, mutta täysin luonnollista ja ymmärrettävää.
    Nuorella lupaavalla kaverilla kova halu kehittyä ja hakeutua hyvään valmennukseen (Porvoossa ei taida onnistua, ei ainakaan määrällisesti) ja toinen ajeli jo vuoden Rauma -Porvoo väliä,
    joten aika luonnollinen valinta.
    Ainahan ihmettelijöitä, arvostelijoita ja epäilijöitä riittää, mutta eihän mitään saavuta, jos ei joskus uskalla yrittää ja kokeilla.
    Hyvä kun uskaltaa lähteä kerran tilaisuutta tarjotaan,ja nyt on sitten se mahdollisuus kehittyä liigajoukkueen remmissä.

  10. Imjack Loviisaan ja ainakin molemmat maalivahdit lähtökuopissa. Onneksi Petri Mäki jatkaa, niin saa valmentajan yhden luottopelaajan. Kenelläkään ei ole kivaa, mutta yhden paikka on taattu. Kunhan valmentaja ensin löytyisi.

  11. Huhut vie maalivahtipersoona Kalle Hovia Loviisan Torista Porvooseen, sopimus puumerkkiä vaille valmis – Bärre

  12. Hyvä että saadaan Kotilaisten huhuihin vahvistusta. Kovin siirto taitaa kyllä olla tuon Salmisen siirtyminen pelaamaan 5.divariin SW:n riveihin!
    Taitaa juurikin tuo 3-4 pelaajaa olla se maksimimäärä, mikä Ilveksestä tulee siirtymään.

  13. Onnea vaan Hoville. Ei ehkä se järkevin valinta, mutta pitäähän sitä kokeilla. Kaikkea pitää koittaa, paitsi omaa siskoa.

  14. Mitään huhuja Kooveen maalivahdeista? Saako pidettyä Järviön?

  15. Lax,Jolma,Järviö,Honkala,Helenius ja Tikkanen SSVhen. Toivoniemi, Lehti ja Järvi todennäköisesti lopettaa?