Veikkaaja: Loviisa maajoukkueen ykkössentterin perässä

Loviisan Torin manageri Peter Tuominen kertoi viime viikon Veikkaajassa Loviisan olevan maajoukkueen ykkössentteriksi nousseen Jani Kukkolan perässä. Salibandyliigan joukkue lupaili pääsiäisen jälkeen sopimusjulkistuksia ensi kaudelle, joista seura teki jo yhden.

Uusimaa-lehti uutisoi Rasmus Hornin, 18, siirron joukkueeseen Divarin PSS:stä. Maajoukkuetähti Jani Kukkola pelasi kuluneella kaudella Helsingborgissa Ruotsin Superliigaa. Kukkolaa havitellaan tosissaan takaisin Salibandyliigaan.

– Haemme neljää-viittä uutta vahvistusta. Olemme tunnustelleet sponsoreilta, onko nyt lama. Näyttäisi siltä, että Loviisassa ei ole. Yritämme tosissamme saada Kukkolan Loviisaan, Torin manageri Peter Tuominen sanoi Veikkaajassa.

Kukkola on jo ollut Suomessa tunnustelemassa tilannetta. Hyökkääjän perässä on useampi seura, Suomesta Loviisan lisäksi muun muassa SSV ja Erä.

– Olin Suomessa käymässä ja juttelin muutamien joukkueiden kanssa, mutta en ole vielä tehnyt mitään päätöksiä, Kukkola itse vastasi.

Loviisan osalta erittäin olennainen asia on myös se, mitä Juha Kivilehto tekee.

– Jatkaminen Loviisassa on yksi hyvä vaihtoehto, mutta siirto ulkomaille on myös mahdollinen, Kivilehto kertoo lehdelle.

4 comments

  1. Kivilehto kyllä erittäin kova peluri Loviisan porukkaan, jos lähtee pois niin on kova takaisku Loviisan melko ohuelle pakkikalustolle. YV:llä maan eliittiä ja iso liideri joukkueelle.