FBC Turun sopimustilanne julki – ”Muutama pelimies liittynee ryhmään”

FBC Turun miesten edustusjoukkue starttasi kesäharjoittelunsa uusitun valmennusjohtonsa valvovien silmien alla maanantai-iltana juoksutestien merkeissä. Nousua salibandyn Divariin kauden päätteeksi juhlinut joukkue on uusiutunut tulevaan kauteen hyvin maltillisesti. Koossa on 21 pelaajasopimusta, mutta joukkue kartoittaa edelleen vahvistuksia.

– Viime kauden joukkue kasattiin sillä periaatteella, että sillä olisi mahdollisuus nousta ja sitten myös pysyä Divarissa. Nyt joukkueessa nähdäänkin maltillisempia muutoksia valtaosan viime kauden joukkueesta jatkaessa. Muutama pelimies ryhmään liittynee vielä kesän aikana, kun opiskelukuvioihin saadaan selvyys, taustoittaa manageri Antti Vääri joukkueen rakentamista.

Nyt julkaistussa joukkueessa ainoa seuran ulkopuolelta tullut pelaaja on Juho Simolin Blue Flamesista, jossa hän pelasi menneellä kaudella kakkosdivaria. Muut uudet pelaajat ovat tässä vaiheessa Aleksi Havia, Niko Kärkkäinen ja Kalle Tuominen, jotka nousevat edustusjoukkueen kokoonpanoon omista B-junioreista.

Divarin siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2013-14

FBC Turun sopimustilanne 14.5.2013

16 MV SOINI Harri
30 MV KAUPPI Jussi
86 MV DEL CASTILLO Christian

5 P MARTTILA Eerik
19 P ALA-NISSILÄ Anssi
42 P KÄRKKÄINEN Niko (B-jun.)
44 P TUOHI Eetu
50 P SÄYLÄ Eero
71 P TISSARI Janne
82 P TUOMINEN Kalle (B-jun.)

6 H LEPISTÖ Petteri
10 H JÄRVINEN Markus
13 H HAUTAMÄKI Jaakko
17 H HAVIA Aleksi (B-jun.)
18 H LEMPIÄINEN Joni
20 H SIMOLIN Juho (Blue Flames)
21 H HÄMÄLÄINEN Miika
23 H KOKKO Antti
32 H KAUPPI Mikko
61 H KUIKKA Aku
74 H TUOMINEN Sami

Päävalmentaja Joonas Suutala
Valmentaja Teemu Vainio
Valmentaja Lari Molkka
Fysiikkavalmentaja Teemu Salonen

37 comments

  1. Janne hulmi & Tobias Brännbacka (Blue Fox) liittyy kanarian lintuihin.

  2. Keitäs tuosta on palloseuraan karannut? Antti Kauppinen? Hulmi tosiaan menossa beeceehen. Ihan kovan luokan kaappauksesta kyllä kyse.

  3. Millä perusteella hulmi olisi tulossa fbc:hen? Bränbackakin meni jo tps:aan.. Ja millä huhuilla olisi menossa turkuun?

  4. Totta Hyytiäisen olin unohtanut. Tosin kirjoitin ennen tepsin julkaisemaa uutista, josta tuo oli tietopankin helppo huomata. Hulmilla opiskelut alkamassa ja Beecee ollut aktiivisempi miehen saamisessa kuin palloseura, joka ei ollut edes tietoinen miehen kaupunginvaihdosta.

  5. Hulmi on opiskelut opiskellut, on opettaja, ja töissä perheyrityksessä. Nämä isoimmat värit voi varmaan jättää maalaamatta.

  6. Beeceen treeneissä ilmeisesti Hulmi on kuitenkin nähty. En sitten tiedä mitkä syyt miehen Turkuun ajaa. Ilmeisesti opettajan virka olisi tarjolla.

  7. Hulmin ilmeisesti siis kannattaa vaihtaa perheyritysestä jossa mahdollinen omistajuus tulevaisuudessa (kuten yleensäkin PERHEyrityksissä) opettajan virkaan?! Ja kuitenkin jatkaa säbän pelaamista jossain surkeessa hengissä ilman mahdollisuutta maajoukkueeseen. Eiköhän MJ oli aika iso houkute jatkaa SPVssä.

    Eli hyvät huhujen liikkeelle panijat, järki saa olla mukana!

  8. Eikö siis voi palata perheyritykseen, jos vuoden on muualla? Kyllähän sen ymmärtää, että pelimiehen menetys kirpaisee, mutta minkäs teet. Millä perusteella jengi on muuten surkea? Vähintään keskikastia divarissa.

  9. Forzalle – surkea = divarijengi… Vertaa sitä Suomenmestariin josta on hyvä lähteä maajoukkueeseen!

  10. Eli, opettajan virka kannattais ottaa vuodeksi ja sit palata perheyritykseen? Järkevää joo…

    Säkylässä varmasti tulee asumaan jatkossakin ja sieltä käy jossain pelaamassa, jos käy! (paitsi jos ulkomaat kutsuu… on ollut vähän kyselyjä Käkikelloilta ja Svedupelleiltä)…

  11. No katsotaan rauhassa ja kommentoidaan, kun aihetta on. Saatat yllättyä kuitenkin seuraavien viikkojen aikana..

  12. Jukkis voisi rauhoittua ja ottaa asioista selvää! Eiköhän Hulmin sisäpiirin tiedot mahda pitää paikkansa! Well, anyway Hulmi max fbc:een 3.centteriksi. Liian puolustuva ja edennyt urallaan pelkästään Kosken ja Kohosen taitojen/saavutusten vanavedessä.

  13. Hah hahah.. Elämä on…
    Ollut SPV selkeä ykkössentteri ja nyt pääsi vihdoin näyttämään majussa taitojaan. Ja sinä sanot että ei mahdu beeceessä kuin kolmos sentteriksi!??!?? Kyllä on kova taso.. ihmettelen vaan että missä on beeceen äijien maajoukkue kutsut..

  14. Hulmi nähty tänään Turussa, joten alkaa näyttämään aika saletilta tämä siirto. Ei voida pitää enää pelkkänä villinä huhuna.

  15. Hulmi nähtä myös Säkylässä monta viikkoa putkeen, eiköhän siirto Karhukoplaan ole melkein valmis!

  16. Hulmi on nähty myös Seinäjoella ja erotuomarin roolissa. Eli todennäköisesti jatkaa salibandyn parissa mutta raitapaidoissa.

  17. Säkylästä on muuten vähän lyhyempi matka Turkuun kuin Seinäjoelle. Miksi Jukkis muuten sanoit, että perheyrityksessä työskentely, estää pelaamisen Turussa, kun se ei estä sitä Seinäjoella?

    Hulmi treenaa kesän osin FBC:n kanssa. Sopimusta ei vielä ole tehty, mutta näillä näkymin mies pelaa ensi kauden keltaisissa, koska MM-kisoja ei ole.

  18. Forza,

    Mainitsin perheyrityksen kun sanoit että ilmeisesti opettajan virka on tarjolla! Eli en sanonut että se estää pelaamisen Turussa!

  19. No, onko Hulmin sopimuksesta mitään tietoa, varmaan kohta julkaistaan vai?
    Ainakin SPV meinaa julkaista…

    Onko Hulmi ollut viikonloppuna taas Turussa vai?

  20. Juurihan totesin, että ei ole vielä sopimusta. Treenaa kesän osin Beeceen kanssa osin yksin. Mutta lähellä soppari keltaisiin on, kun ei arvokisoja ole ensi vuonna niin kevyempi reissaaminen on miehen mieleen.

  21. Janne kävi beeceen kesätreeneis, totesi ettei ole motia jollei ykkös centterin paikkaa ole vapaana <- ei pystytty lupaamaan ykkös viittaa jannelle. Tps ei jannea kiinostanut, koska oli kuullut että beeceen ex-jypinkyläläinen olisi saamassa isompaa roolia liigassa kuin beeceessä <- janne laski 1+1=2 beecee too much work do to do, i go easy way and thats why it's speve. Fox might also like that move!

  22. Pari ”varmaa” sopparia meni karille viime centtimetreillä. toinen meni tps ja toinen spv. Pari playboyta vielä liittymässä keltaisiin vielä kesän aikana, pysytään tutkalla.

  23. Juu, Hulmi olis varmaan päässyt vain kolmoskentän sentteriksi beeceessä. Ei olis välttämättä mahtunut edes pelaavaan kokoonpanoon… Päätti sitten jatkaa Veljissä, jos saisi siellä enemmän peliaikaa.

  24. forza
    17.5.2013 17.12
    Mieluusti muuten Jukkis kuulen kommenttisi kun Hulmin soppari julkaistaan.

    Mun kommentti ”mitä mä sanoin”!!!!

    Vaikka eihän sitä sopparia julkaistu, vaan tieto siitä että ensi kauden pelaa SPVssä!

  25. Ihan varmaa tietoahan on että Hulmi ei neuvotellut minkään muun joukkueen kanssa kun SPVn!