Happeen maajoukkuehyökkääjät jatkavat – kakkosvahti vaihtumassa

Miesten Salibandyliigan Happee on solminut kahdeksan jatkosopimusta, joiden mukana ovat muun muassa maajoukkuemiehet Juuso Heikkinen ja Jami Manninen. Lisäksi Nokialta takaisin Happeeseen huhuttu Johannes Jokinen on nimettynä A-nuorten kesärinkiin miesten liigajoukkueen mukana olevana pelaajana.

Heikkisen ja Mannisen lisäksi Happeessa jatkavat Janne Hoikkanen, Janne Kainulainen, Juuso Maijala, Jaska Kunelius, Toni Kuosmanen ja Huhumaassa Classiciinkin huhuttu Hemmi Kinnunen.

Heikkinen iski runkosarjassa 26 peliin tehot 18+12=30 tehotilaston ollessa komea +39. Tämän johdosta Heikkinen kutsuttiin myös kauden jälkeen ensimmäiseen maaotteluunsa. Vastustajien puolustajille harmaita hiuksia aiheuttanut Manninen puolestaan iski runkosarjassa hurjat tehot 29+16=45 ja tehotilaston ollessa +6. Heikkisen tapaan Manninen kuuluu miesten maajoukkueen rinkiin.

Hyökkääjät Hoikkanen ja Kuosmanen taistelivat viime kaudella itsensä hirvijoukkueen kovaan pelaavaan kokoonpanoon. Happeen kasvatit Maijala, Kunelius ja Kainulainen olivat puolustuspään tukipilareita.

Maalivahti Hemmi Kinnunen pelasi viime kauden lähinnä farmiseura Suolahden Urhossa, mutta tulevalle kaudelle hänelle on tarjolla kakkosmaalivahdin tontti, kun pitkäaikainen Happeen miesten maalivahti Ville Puro ei näillä näkyminen jatka hirvipaidassa.

Happeen nettisivujen uutiseen

Happeen nettisivuilta löytyy myös A-nuorten kesärinki, jolle on nimetty mm. viime kaudella Nokian KrP:ssä pelannut Johannes Jokinen sekä muutama muu miesten liigajoukkueen mukana oleva pelaaja.

Happeen A-nuorten kesärinki