Järvinen ja Laasonen jatkavat SSV:ssä – ”Suomen paras räkämaalien tekijä”

Juho Järvinen jatkaa uraansa SSV:ssä. Kuva: Mikko Hyvärinen

Juho Järvinen jatkaa uraansa SSV:ssä. Kuva: Mikko Hyvärinen
Juho Järvinen jatkaa uraansa SSV:ssä. Kuva: Mikko Hyvärinen

SSV on solminut kaksi tärkeää jatkosopimusta täydentämään hyökkäyspään kalustoa, kun Juho Järvinen sekä Tapanilan Eräänkin huhuttu Roni Laasonen jatkavat joukkueessa.

Juho Järvinen on edustanut SSV:tä vuodesta 2008 lähtien. Seurajoukkuesaavutusten lisäksi Järvinen on juhlinut muun muassa maailmanmestaruutta 2008. Lisäksi hän on voittanut maalikuninkuuden Salibandyliigassa kausilla 2006-2007 ja 2007-2008. Yhteensä tehoja on kertynyt 210 ottelussa 299+86.

– Juho on edelleen Suomen paras räkämaalien tekijä ja todella arvokas pelaaja meille, manageri Kurt Westerlund toteaa.

Lammin Salibandyn nelosdivarijoukkueen ja Hämeenlinnan kautta SSV:hen päätynyt Järvinen itse kertoo, ettei hirveästi edes muita joukkueita ensi kaudeksi harkinnut.

– Toki vanhat kotiseudut ovat aina lähellä sydäntä. SSV on hyvä seura hienoine pelikavereineen, jossa hommat ovat aina toimineet, joten miksi lähteä vaihtamaan. Ensi kaudellekin joukkue näyttää taas hyvältä, joten innolla lähdetään töitä tekemään, Järvinen avaa ratkaisua.

Roni Laasonen on nuori huippulupaus, joka alkoi ottaa isoja askelia viime kaudella pelaamalla vahvat pudotuspelit ja voittamalla nuorten MM-pronssia. Laasonen on seuran oma juniori, jonka viime kausi meni loukkaantumista parannellessa. Pelejä Laasoselle on kertynyt liigassa 19 tehoin 3+0, mutta viime kevään pudotuspeleissä nuori pelimies keräsi tehot 6+1.

Laasosen saavutuksiin kuuluvat nuorten MM-pronssin lisäksi, Champions Cup -mestaruus ja kaksi SM-hopeaa.

– Roni on todella lupaava maalintekijä, jolta odotan paljon tulevalle kaudelle, Westerlund kommentoi jatkopaperia.

Pääkallo.fi teki kattavan haastattelun Juho Järvisestä finaalien alla, jonka voi lukea ohesta.

One comment

  1. Loisto homma!! Etenkin ettei Laasonen lähtenyt. Nyt vain Ahoselta toivoisi, että ei rakenneta jengi liikaa yhden kentän varaan. Tolla materiaalilla onnistuu jo 3 kovaa kenttää ja poika takaisin Pasilaan. No mut nää on taas näitä amatöörin arvailuita:-)