Jere Kinanen PSS:n uusi päävalmentaja

Porvoon Salibandyseura on kiinnittänyt ensi kautta varten uuden päävalmentajan. Seura luottaa omaan väkeen, sillä tittelin ottaa haltuunsa PSS:n B-juniorit Suomen mestareiksi keväällä valmentanut Jere Kinanen.

Kinanen on pelaajaurallaan edustanut liigassa Joensuun Josbaa, AC Hakia ja Kirkkonummi Rangersia. Valmennuspuolella hän on toiminut ennen Porvooseen tulemistaan Mäntsälän NMKY:ssä ja Keravan Blackbirdsissä.

Kinasella on selvä visio edustusjoukkueen identiteetistä hänen alaisuudessaan.

– Haluan edustusjoukkueesta haluttavan kilpaurheilujoukkueen. Meidän A-nuoret nousivat SM-sarjaan. Miesten joukkueen runko rakennetaan B-nuorten SM-kullan voittaneen joukkueen ja A-nuorten pelaajista. Jos meillä on tällaisia lahjakkuuksia seurassa, niin miksemme antaisi heille suoraan roolia. Lähdemme rohkeasti kokeilemaan oman juniorityömme tuloksia isoissakin peleissä, Kinanen kertoo PSS:n nettisivuilla.

Kinasen mukaan PSS hakee edustukseen edelleen vahvistuksia.

– A-junioreiden joukkue on jo valmiina, mutta edustukseen tarvitsemme vielä kokeneita pelaajia. A-junioreiden sarja on sen verran iso, ettei kukaan pelaaja voi vetää edustuksen ja A:n pelejä kaikkia läpi. Siksi tarvitsemme kokeneita vahvistuksia. Juniorit periaatteessa näyttävät joukkueessamme vauhdin ja kokeneet tuovat joukkueeseen järjen, Kinanen jatkaa PSS-sivustolla.

Aiemmin PSS tiedotti Iiro Parviaisen pestaamisesta seuran valmennuspäälliköksi sekä miesten edustusjoukkueen manageriksi.

PSS:n nettisivujen julkaisu uudesta päävalmentajasta
Uusimaan nettiuutinen aiheesta