Mustarastailla 18 sopimuspelaajaa

Salibandyn Divarin Blackbirds on solminut sopimukset tulevalle kaudelle 18 pelaajan kanssa. Sopimuspelaajien joukosta puuttuu edelleen joukkueen viime kauden kolme parasta pistemiestä, jotka keräsivät viime kauden Divarissa yhteensä peräti 179 tehopistettä.

Mikko Piippo (24+44), Jyri Laine (45+13) sekä Petri Pyysing (33+20) eivät ole joukkueen nettisivuilla alkuviikosta julkistetulla sopimuslistalla. Joukkueen kesäharjoitteluringissä on yhteensä yli 40 pelaajaa, joista osa liittyy seuran tiedotteen mukaan lopullisesti joukkueen vahvuuteen kesän aikana.

Uusina pelaajina joukkueeseen liittyvät Janne Uotila (SB-Vantaa), Marko Andersson, Tatu Valkonen (PSS), Ville Koho (Tiikerit United) sekä Norjasta Suomeen palaava Pekka Rinkinen.

Blackbirdsin tilanne on päivitetty pelaajasiirtoja seuraavaan Huhumaahan.

Divarin Huhumaa: Divarin siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2013-14

Blackbirdsin sopimuspelaajat: (tilanne 13.5.2013)

Tom Blomqvist
Vesa Engblom
Antti Högvist
Eero Kahranaro
Mikko Kivi
Tero Kuusinen
Mikko Manninen
Perttu Raitala
Petri Raitala
Markus Rautell
Tuukka Ritokoski
Marco Uusimaa
Keni Vilhunen
Janne Uotila
Pekka Rinkinen
Marko Andersson
Ville Koho
Tatu Valkonen

6 comments

  1. Ei noilla kyllä kuuhun mennä 😀 Vaatii vähintään nuo kolme mainittua nimeä ja kunnon veskarin, että voidaan puhua menestysmahdollisuuksista..

  2. Vaikka nuo kolme pelimiestä jäisivätkin, niin heikolta vaikuttaa, varsinkin puolustuspää. En näe tuossa listassa kuin kaksi divaritason puolustajaa, poislukien tietysti Raitalan Pertun, joka ei tule palaamaan taas kuin muutaman pelin.

  3. Listalta puuttuvat Piipon, Pyysingin ja Laineen lisäksi viime kauden joukkueesta mm. Mauno Jääskeläinen ja pakit Teemu Liikanen, Santeri Mäkelä ja Pekka Lipponen. En ole huonannut että kukaan näistä olisi sopinut jotain jonkun muun seuran kanssa. Odotellaan nyt rauhassa sopimuksia.
    Tilanteen kehitystä voi käydä seuraamassa harkkapeleissä Jokereita ja SB Vantaata vastaan, 28.5. ja 12.6.