Nokialle vahvistuksia Tampereelta, Turusta ja Sveitsistä – Nyman ja Jokinen uupuvat listalta

Viime kaudella Sveitsissä valmentanut Heikki Luukkonen toimii U19 poikien päävalmentajana. Kuva: Unihockey.ch

Nokialle palannut Heikki Luukkonen valmensi viime kevääseen asti Sveitsissä Wiler-Ersigeniä sekä apuvalmentajana Sveitsin maajoukkuetta. Kuva: Unihockey.ch
Nokialle palannut Heikki Luukkonen valmensi viime kevääseen asti Sveitsissä Wiler-Ersigeniä sekä apuvalmentajana Sveitsin maajoukkuetta. Kuva: Unihockey.ch

Nokian KrP on julkaissut ensi kauden joukkueensa. Uusia kasvoja joukkueeseen saapuu Kooveesta, Ilveksestä, Classicin junioreista, Turun Palloseurasta ja Sveitsin liigasta.

Tampereen alueelta joukkueeseen liittyvät Kooveen Miro Lehtinen ja Ilves-trio Joni Henttonen, Ville Kangasmäki ja Miika Nieminen. Lisäksi Classicin junioripuolelta tulijoita on kolme kappaletta.

TPS:n riveistä puolestaan saapuu aiemminkin Nokialla palloillut Rene Andersson. Sveitsin liigasta ryhmä vahvistuu valmentaja Heikki Luukkosen lisäksi Lukas Meisterilla ja Jarmo Eskelisellä. Meisterin viime kauden seura oli SV Wiler-Ersigen ja Eskelinen puolestaan edusti UHC Grünenmattia.

Lähtöpuolella ovat näemmä ainakin kokenut maalinsylkijä Sami Nyman ja Johannes Jokinen, sillä heidän nimiään ei listalla ole. Pelaajasiirtoja listaavassa Huhumaassa on jo aiemmin huhuttu Nymania Classiciin ja Jokista Happeeseen.

Päävalmentaja Luukkosen ja urheilutoimenjohtaja Mika Myllyniemen mukaan joukkueeseen on haettu taitoa ja kehityshaluisia sekä sitoutuneita pelaajia ja yhteistreenit on aloitettu jo huhtikuun puolivälissä.

– On ollut hienoa tehdä hommia tämän joukkueen kanssa. Kasassa on erittäin motivoitunut, nuori ja potentiaalinen joukkue. Saatiin hyvin pirkanmaalainen joukkue, jolla on kova halu mennä eteenpäin joka päivä, päävalmentaja Luukkonen kertoo.

– Voidaan olla tyytyväisiä siihen, mitä ollaan parin kuukauden aikana saatu aikaiseksi joukkuetta rakentaessa. Muutama menetys toki tuli, mutta kiitokset heille vuosista KrP:ssä ja toivottavasti palaavat vielä takaisin. Nyt on myös uusilla nuorilla hyvä paikka napata paikka liigasta, mikäli sen ansaitsevat, Luukkonen jatkaa.

Urheilutoimenjohtaja Mika Myllyniemi sanoo KrP:n hakeneen nimenomaan pelaajia, jotka ovat vasta menossa kohti omaa huipputasoaan.

– Tietysti pidetään silmät auki, mutta väkisin ei enää yritetä saada ketään, vaan luotetaan tähän joukkueeseen, joka meillä on. Pidetään omasta pitkäjänteisestä linjasta nyt kiinni, eikä yritetä napata pikavoittoja hommaamalla joukkueeseen nimekkäitä pelaajia ilman todellista sydäntä joukkueen eteen, Myllyniemi muistuttaa.

Nokian vahvistunut sopimustilanne on päivitetty Pääkallo.fi:n Huhumaahan.

Huhumaa: Miesten Salibandyliigan siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2013-14

Nokian KrP kaudella 2013-14:

Maalivahdit:
Pasi Järvinen
Eero Peiponen
Matti Tuomiranta

Kenttäpelaajat:
Rene Andersson (TPS)
Aleksi Anttila (Classic juniorit)
Jarmo Eskelinen (UHC Grünenmatt, Sveitsi)
Joni Henttonen (Ilves)
Henri Johansson
Justus Järventaus
Ville Kangasmäki (Ilves)
Jare Koskela
Matti Koskela
Miro Lehtinen (Koovee)
Markus Mattila
Lukas Meister (SV Wiler-Ersigen, Sveitsi)
Arto Mikkonen
Jussi Mustalahti
Miika Nieminen (Ilves)
Aku Petäjä (Classic juniorit)
Jani Rajala
Osmo Reentilä
Visa Rikala
Tomi Rissanen
Janne Suoniemi
Jesse Vainio
Markus Vuorinen
Leevi Wikman (Classic juniorit)

15 comments

  1. http://happee.fi/a-pojat/a-pojat-uutiset

    Tuolla Jokinen on merkitty Happeen miesten joukkueen kesätreeniryhmään. Intti ilmeisesti ohi, niin paluu sitten Jypinkylään. Eli Jokinen, Reusser ja Nyman (?) pois hyökkäyksestä, melkoinen tontti täytettäväksi.

    ja Classicin junnuista kait pitäisi olla Aku Petälä, ei Petäjä. Ei tuo joukkue nyt hirveän huonolta näytä, jos ja kun valmennus osaa hommansa niin luulisi että liigapaikka ainakin säilyy.

  2. Puuttuu myös ainakin Jelinek, Fager, Repo ja Tilhe. Superkovia menetyksiä nämä eivät ole/olisi, Jelinek ehkä parhaasta päästä.

  3. Wilerin pelaajat valitti viime kaudella että Luukkosen reenit on liian löysiä ja pelitapa huono -miten kävikään? Jos sama jatkuu kristityissä niin tulos on sama..

  4. Nuo ”treenit liian löysiä” tyyppiser kommentit tulee yleensä niiltä, jotka saa itsestään hien irti vasta, kun koutsii huutaa pää punasena korvaan. Siihen saakka oikastaan joka hommassa. 🙂

  5. Jose miten voit sanoa,että Luukkosen reenit ovat löysiä ja pelitapa huono jos Luukkonen valittiin suomen u19 päävalmentajaksi ja ei wileristä olisi tullut yhtään pelaajaa jos he eivät olisi tykänneet Luukkosen pelitavasta. Tommy+K joka väitti miesten huhumaassa,että Indianssilla on parenpi joukkue kuin krp:llä niin siinä Tommy+K on väärässä. Hyvä,että krp löysi kerrankin hyvän sentterin. Kun Lehtisen ja Johanssonin laittaa samaan kenttään niin tulee pahaa jälkeä. Onnea krp!

  6. No en tiedä yhtäkään pelaajaa, joka Indianssissa pelaa, joten paha verrata, mutte ne kommentit laitettiin sinne huhumaahan pelkästään sillä tarkoituksella, että saataisiin lopulta tuo joukkue julki. Toimi vai mitä?

  7. Raholan halli on kyllä todellinen läävä, todellista katsojien aliarvoimista pelata sellaisessa luolassa. No, tyhjille katsomoille siellä pelataankin.

  8. Ei kiinosta ei, mutta hyvä sekin on käydä kertomassa heti, kun joukkue julkaistaan, että ei jää epäselväksi.

  9. Luukkonen on yliarvostetuin valmentaja mitä tiedän. Äijän ainoa vahvuus on kielitaito.

    Jokainen joukkue, jota ei ole sarjasta onnistunut pudottamaan, on ollut materiaaliltaan sellainen, että sokea erkkikin olisi sen joukkueen kunnialla maaliin vienyt. No ensi vuonna nähdään, kun nokia ui syvissä vesissä.