Nuorten finaalissa Ruotsi ja Sveitsi – Suomi pelaa pronssista Tshekkiä vastaan

Sveitsin shokeraasi Suomea MM-välierässä. Kuva: IFF

Suomi saa nuorten MM-turnauksen huomisessa pronssiottelussa vastaansa Tshekin. Ottelu alkaa klo 14 Suomen aikaa. Finaalissa kohtaavat klo 17 Suomen aikaa Sveitsi ja Ruotsi. Molemmat ottelut nähdään suorina IFF:n YouTube-kanavalla.

Tshekki pisti omassa välierässään Ruotsin tiukalle ja livahti vielä päätöserän alussa 5-4-johtoon. Ruotsi kuitenkin tasoitti, ja viimeisellä kympillä otti ohjat Ruotsin hyökkääjä Jesper Kivipaasi. Jo toisessa erässä kerran osunut Kivipaasi laukoi kuudessa minuutissa neljä maalia ja sinetöi Ruotsin finaalipaikan tuloksella 9-5.

Suomi ja Tshekki kohtasivat jo torstaina alkulohkon ottelussa, jonka Suomi voitti numeroin 5-4.

Suomella on sunnuntaina vielä katkeamaton putki puolustettavana, sillä joukkue ei ole vielä koskaan jäänyt nuorten MM-kisoissa ilman mitalia.

Linkki Kansainvälisen Salibandyliiton IFF:n YouTube-kanavan nettilähetyksiin