Oilersille kolme uutta vahvistusta

Kooveestä siirtyvä Tapio Kinnunen on yksi Oilersin ensi kauden uusista pelaajista. Kuva: Mikko Hyvärinen

Kooveesta siirtyvä Tapio Kinnunen on yksi Oilersin uusista pelaajista. Kuva: Mikko Hyvärinen
Kooveesta siirtyvä Tapio Kinnunen on yksi Oilersin uusista pelaajista. Kuva: Mikko Hyvärinen

Salibandyliigan espoolaisjoukkue Oilers tiedottaa kolmesta uudesta pelaajasopimuksesta ensi kaudeksi. Lisäksi joukkueen ykköstykit Perttu Pajukoski ja Casper Pfitzner ovat solmineet jatkosopimukset seuran kanssa.

Uusina vahvistuksina joukkueeseen liittyvät Jens Riska (TPS), Tapio Kinnunen (Koovee) ja Julius Jousi (Loviisa). Oilersin oma kasvatti Jens Riska palaa kolmen Turussa vietetyn kauden jälkeen takaisin Öljymiesten vahvuuteen.

– Jensillä on iso ”öljysydän” ja palo menestyä Oilersin paidassa sekä hän tuo meille monipuolisen vaihtoehdon hyökkäyspeliin, siirtoja kommentoi päävalmentajana jatkava Mika Heinonen.

– Kinnunen tuo puolustukseemme rauhallisuutta ja voimaa kaksinkamppailuihin. Lisäksi hänen laukaus tuo meille lisää mahdollisuuksia niin 5vs5-peliin kuin ylivoimaankin.

– Julius on erittäin motivoitunut fyysinen raataja, joka tuo meille uutta kilpailua laiturin paikoille, Heinonen päättää.

Jatkosopimuksen tehneistä ykköskentän miehistä Pajukoski pelasi uransa parhaimman kauden sijoittuen Salibandyliigan pistepörssissä kolmannelle sijalle ja maalipörsissä toiselle sijalle. Pajukoski pääsi myös tekemään debyyttinsä miesten maajoukkueessa helmikuun Finnkampenissa ja huhtikuun EFT-turnauksessa.

Samoissa maajoukkuepeleissä mukana ollut Pfitzner teki myös uuden piste-ennätyksensä Salibandyliigassa, kun 26 ottelussa syntyi tasan 50 pistettä.

Oilersin sivujen uutiseen

Nyt vahvistetut pelaajasiirrot on päivitetty myös pelaajasiirtoja seuraavaan Huhumaahan.

Miesten Salibandyliigan siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2013-14

2 comments

  1. Vahva nippu Oilerssilla. Haastaa nyt todella myös Seinäjoen veljet. Kolme viimeistä vuotta ollut ns. asiantuntijoiden mielestä kokematon ja liian nuori.
    Espoossa nostetta lajille myös Inkkareiden nousun kautta, toivottavasti saavat myös nälkäisen ja taitavan joukkueen kasaan.

  2. En näe näitä kyllä merkittävinä vahvistuksina viime kauden joukkueeseen – divaritason pelaajia.

    Jos Kinnunen ottaa rikkovan puolustajan roolin, niin voi toimia pelotteena. Muuten käyttökelpoisuus aika vähissä.