SSV vahvisti Laxin, Heleniuksen ja Vappulan sopimukset

Miesten Salibandyliiga-joukkue SSV on vahvistanut Mikael Laxin, Jani Heleniuksen ja Tommi Vappulan sopimukset. Seura kertoo asiasta tiedotteessaan.

Pääkallo.fi kertoi kolmikon mahdollisista siirroista jo useampi viikko sitten. Kolmikon lisäksi Pääkallo.fi:n tietojen mukaan myös TPS-hyökkääjä Miko Kailialan sopimus SSV:hen vahvistetaan lähiaikoina.

Mikael Lax on SSV:ssä jo vanha tuttu pelattuaan kaksi kautta joukkueen riveissä ennen siirtymistään Sveitsin liigaan. Kahden SSV:ssä vietetyn kauden aikana Lax pääsi juhlimaan mestaruutta 2010 ja 2011.

– Hienoa saada Lax takaisin meille. Hän todella kovan luokan pakki, joka on varustettu hyvällä vedolla, SSV-manageri Kurre Westerlund iloitsee.

Tapanilan Erästä siirtyvän Jani Heleniuksen saavutuksiin Salibandyliigassa kuuluvat kaksi hopeaa ja kaksi pronssia. Suomen Cupin pystiä Helenius on myös päässyt nostamaan kahdesti. Myös Tommi Vappula siirtyy Erästä paikalliskilpailijan riveihin.

– Kokenut kaveri, joka ei ole vielä voittanut mitään. Tarvitsemme kavereita joilla voitonhalua riittää, Westerlund kommentoi Heleniusta.

– Uskon, että Tommi tulee olemaan se musta ori, joka kovalla työllään tekee paljon pisteitä, Westerlund ennakoi.

9 comments

  1. Toivotaan ettei Kailiala mene tuonne pilaamaan itseään. Ei suurista summista kannata häikäistyä, tuon ikäiselle vähempikin riittää.

  2. ei kailiala rahaa tartte..pelaa kuulemma faijansa kanssa 1000e panoksella golfkierroksia. ja tuo on vasta taskurahaa kailialan suvussa!
    Turussa ei menesty, menestyiskö ssv:ssä?

  3. Mitenköhän se Kaliala pilaisi itsensä? Mestaruudella?

    Eiköhän suunta olisi sillekin vaan ylöspäin. Valmennus, taustat ja sitä kautta varmemmin maajoukkueenkin realistisilla listoilla. On varmaan vaikee valinta. 🙂

    Ja suomibandylle tekee vaan hyvää, että ne jotka osaa, pelaa yhdessä. SSV:n viime vuosien mestaripelaajien siirtyminen muualle tai lopettaminen (Tiitu, Kukkola, Kivilehto, Lax, Manner, Kapanen,…) on varmaan ollut myös yks syy siihen miksi maajoukkue ei menesty. Kun ainoa joukkue, josta saa toistensa pelityylin tietävän, yhtenäisen mj-kentän tulee SPV:stä ja se on vielä se kansainvälisiin peleihin liian hidas Kosken kenttä, niin selvähän se on, että se vaikuttaa myös maajoukkueen iskukykyyn. Kukkola ja Kapanen ovat toisilleen myös sen verran tuttuja, että se homma toimii. Mutta muuten on kyllä hiljaista…

    Karrikoiden, on hyvä maajoukkueellekin jos Dynastia jatkuu. Tai sitten jonkun muun pitäisi panostaa samalla mitalla. Enkä tarkoita SPV;n Joupiskajuoksuja. (voi hyvin väittää, että SPV:kin on menestynyt siksi, että SSV on yllä mainitusta syystä heikentynyt. Eikä tämän ole tarkoitus vähentää mestaruuden arvoa. Aivan varmasti olivat paras joukkue viime vuonna, vaikka itse olisinkin toivonut näkeväni Kekkonen-Olkkonen -parin myös finaaleissa, sen verran murhaava taskuraketti Kekkonen oli Happee-sarjassa)

    Huomatkaa, kuinka kukaan ei ole uskaltanut huudella isoista rahoista. Sen verta kovaa tarjouskisaa Kivilehdosta käydään.

  4. kailiala taitaa ainaskin muuttaa pk-seudulle kesän jälkeen, jokanen voi tehä siitä omat johtopäätökset.

  5. En kyllä näe järkeä maksaa Kivilehdosta mitään ekstraa, liian hidas pelinopeus ja jalka. Laji on mennyt eteenpäin ja kaveri hidastunut.

  6. Joo kyllähän toi Herra ei saanut palloa eteenpäin ainakaan maju peleissä lainkaan, hyydytti kenttänsä pelin täysin. Samoin teki Tero the Great. Oilers kaksikko oli täysin turhaan kentällä ????!!!!

  7. Yhä edelleen sitä mieltä, että vain ja ainoastaan positiivista kun rahaa liikkuu ees jossain määrin! Sen verta kovaa joutuvat pojat nykyään panostaa! Jos joku puhuu että 30000 on paljon, niin lepilepi, ton verran pitäis maksaa kaikille niin oltais jo vähän lähempänä ammattilaisuutta. Tietenkin lasten taskurahaksi toi voi tuntua isolta, mutta aikuisten maailmassa sitä ok-luokkaa…