Valtteri Parviainen – ”Nyt 3-4 viikkoa lepoa”

Suomen voitettua pronssia U19-poikien MM-kilpailuissa päättyi vihdoin monen pelaajan pitkä kausi. OLS:n Valtteri Parviainen väänsi liiganousijan riveissä täyden kauden miesten Salibandyliigaa karsintoineen ja siihen päälle A-nuorten SM-sarjan pudotuspelit aina finaalien viidenteen otteluun asti.

– Viime kesäkuusta asti ei ole ollut yhtään vapaata viikkoa, ja se kyllä näkyi ja vähän verotti suoritusta täällä, Valtteri Parviainen myönsi Salibandyliigan haastattelussa.

– Hyppääjän polvi ja tulehtuneet penikat painoivat väsymyksen lisäksi päälle, ja nyt on edessä kyllä varmaan kolmen – neljän viikon lepo että saa nuo vaivat asettumaan.

Välierätappio Sveitsille oli kova paikka.

– Eilen päätettiin että kyllä parempi on lähteä kotimatkalle mitali kaulassa vaikkei tavoiteltua kultaa otettukaan. Alussa kaveri tuli pirteästi eikä itse ehkä oltu vielä päästy yli eilisestä pettymyksestä. Erätauolla kuitenkin nollattiin tilanne hyvin. En tiedä, mistä se nousu tuli mutta ainakin pelattiin kaikki toisillemme ja joukkueelle eikä kukaan omaan pussiin. Oli aika pettymys etten eilen päässyt pelaamaan mutta nyt tuntui hyvältä päästä kentälle kun vielä tuli onnistumisiakin, Parviainen summasi.

One comment