Yksi kaikkien aikojen liigapyssyistä palaamassa Classiciin

Sami Nyman teki Salibandyliigan runkosarjassa päättyneellä kaudella 46 tehopistettä. Kuva: Mikko Hyvärinen

Sami Nyman teki päättyneellä kaudella 46 tehopistettä Salibandyliigan runkosarjassa. Kuva: Mikko Hyvärinen
Sami Nyman teki päättyneellä kaudella Nokian KrP:n riveissä 46 tehopistettä Salibandyliigan runkosarjassa. Kuva: Mikko Hyvärinen

Miesten Salibandyliiga-joukkue Classic on Pääkallo.fi:n tietojen mukaan saamassa vahvistuksen hyökkäysosastolleen Nokian KrP:stä. Yksi Salibandyliigan kaikkien aikojen maalipyssyistä Sami Nyman on palaamassa Classicin riveihin kolmen vuoden tauon jälkeen.

Classic on tuttu joukkue Nymanille, sillä hän edusti seuraa kahdeksan kauden ajan vuosina 2001–2010. Classicissa Nymanin palkintokaappiin tuli kaksi SM-hopeaa ja yksi SM-pronssi. Tämän jälkeen Nyman edusti liigatasolla kolme kautta Nokian KrP:tä. Välissä hän ehti pelata muutaman pelin Divaria Ilveksen riveissä.

Nyman on paukuttanut Salibandyliigan runkosarjassa 13 kauden aikana komeat 574 tehopistettä. Maaleja Nyman on tehnyt peräti 374. Enemmän runkosarjaosumia on kasassa vain Mikko Kohoselle, joka on tehnyt vaivaiset viisi maalia enemmän kuin Nyman. SPV-hyökkääjä Kohosen maalilukema päättyneen kauden jälkeen on 379.

Salibandyliigan siirtorulettia voi seurata Huhumaasta:
Miesten Salibandyliigan siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2013-14

12 comments

  1. Nyhvellä on hyvä kuti, jota myös käyttää.
    Kunhan puolustuskin maistuu, niin nousussa olisi taas.

  2. Voi elämä! Ei tällaisilla vahvistuksilla mestaruuksia voiteta! SPV ja muut juoksee ohi, kun Nyhvet ja muut lompsii perässä. Jos Vänttinen ja Nyman on samassa joukkueessa, niin isoja ongelmia on tulossa.

  3. ”Ei tällaisilla vahvistuksilla mestaruuksia voiteta! SPV ja muut juoksee ohi, kun Nyhvet ja muut lompsii perässä.”

    Ei tämä ole pikajuoksulaji, vaan maalintekopeli.
    Nyhve tuo jo pelkällä olemuksellaan kentällä positiivista asennetta.

  4. Jep, emmäkään esim. Sami Koskea pidä minään juoksukiiturina, mutta osaa se maaleja tehdä…

  5. Ei taida eväät enää riittää. Tietysti jos vieressä oleva juoksukone Piha pystyy jakelemaan namu passeja, sillä veto toimii, mutta nopeus on mitä on?