Happeelle kaksi uutta vahvistusta ja tärkeä jatkosopimus

Johannes Jokinen pyssytti viime kaudella Nokian KrP:ssä tehot 15+17=32. Kuva: Mikko Hyvärinen

Johannes Jokinen pyssytti viime kaudella Nokian KrP:ssä tehot 15+17=32. Kuva: Mikko Hyvärinen
Johannes Jokinen pyssytti viime kaudella Nokian KrP:ssä tehot 15+17=32. Kuva: Mikko Hyvärinen

Miesten Salibandyliigan Happee vahvisti kaksi Pääkallon Huhumaa-blogissa uumoiltua vahvistusta, kun Nokian KrP:n kolmanneksi paras pistemies Johannes Jokinen ja NST:ssä pelannut Kaapo Savinainen pukevat ensi kaudella hirvipaidan ylleen. Lisäksi Happeen runkosarjan toiseksi paras pistemies Veli-Matti Hynynen raapusti nimensä jatkopahviin.

Happeen kasvatti Johannes Jokinen pelasi viime kaudella ensimmäisen täyden miesten kautensa Salibandyliigassa Nokian KrP:n riveissä ja tahti oli hurja: 24 ottelua 15+17=32. Ikänsä puolesta hyökkääjä voi pelata vielä myös Happeen A-junioreissa.

Kaapo Savinainen on Lappeenrannan NST:n kasvatti ja pelannut tukun nuorten maaotteluita. Viime kaudella Savinainen kuului NST:n runkomiehiin kirjaten 24 ottelussa tehot 10+8=18 ja ollen NST:n viidenneksi paras pistemies. Polvioperaatiosta toipuva leftinpuolelta pelaava Savinainen on monipuolinen pelaaja ja voi pelata niin hyökkääjänä kuin puolustajankin.

Happeen monivuotinen luottopelaaja Veli-Matti Hynynen teki Hirvien kanssa yhden vuoden mittaisen sopimuksen. Miesten maajoukkueeseen noussut Hynynen on kehittynyt iän myötä monipuoliseksi hyökkääjäksi, joka tehopisteiden ohella hoitaa myös puolustustehtävät ammattitaidolla. Viime kaudella Hynynen iski Happeen ykkösnyrkissä 24 ottelussa tehot 33+15=28 ollen Salibandyliigan pistepörssin kahdeksas. Playoffeissa yhdeksässä ottelussa syntyi tehot 3+4=7.

– Hienoa, että saimme nuoria nälkäisiä pelaajia joukkueeseen. Jokisella ja Savinaisella on aito halu kehittää itseään ja heidän potentiaalinsa on valtava. Hynynen tuo joukkueeseen kaivattua kokemusta ja johtajuutta, päävalmentaja Seppo Pulkkinen kommentoi.

Happeen tämän hetken pelaajasopimuslistalta ei vielä löydy maajoukkuevahti Eero Kososta, mutta hänen jatkosopimuksensa julkistetaan todennäköisesti lähiaikoina.

Happeen sopimustilanne on päivitetty pelaajasiirtoja seuraavaan Huhumaahan.

Miesten Salibandyliigan siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2013-14

Happeen sopimustilanne 10.6.2013:

Petri Kauko
Jonne Junkkarinen
Lauri Lavonen
Jalo Kouvonen
Lassi Kotovaara
Joonas Kaasalainen
Janne Kainulainen
Jaska Kunelius
Jami Manninen
Panu Kotilainen
Juuso Maijala
Juuso Heikkinen
Hemmi Kinnunen
Janne Hoikkanen
Toni Kuosmanen
Kaapo Savinainen
Johannes Jokinen
Veli-Matti Hynynen

Happeen sivujen uutiseen

9 comments

  1. Uskoisin Happeen olevan mitaleilla ensi kaudella Kotilaisen lähdöstä huolimatta. Nuoret ovat taas vuoden kokeneempia. Suorastaan toivon Happeen menestyvän laadukkaan junioritoimintansa vuoksi myös miesten liigassa.

  2. Tosiaan, en tiedä kumpi on suurempi uutinen, Panu Kotilaisen onnistunut kloonaus vai Happeen toimistoväen eteneminen puhelinluettelossa.

  3. Janne, Jonne, Janne, Joonas, Johannes, Juuso, Juuso, Jami, Jalo, Jaska…saattaisi mennä treeneissä nimet sekaisin kokemattomalta 🙂

  4. minkä takii täski kuvas on erän ja krp:n pelaaja mut höpistää happeesta?

  5. damn sua, ko. pelaaja pelasi viime kaudella KRP:ssä. Jos arkistokuvaa ko. pelaajasta Happeen paidassa ei ole, niin pitäiskö käyttää sitten vaan kuvituskuvaa hirvestä, joka ei liity tapaukseen?