Lappeenrannassa tavoitellaan salibandyn maailmanennätystä

Lappeenrannassa yritetään pelata maailman pitkäkestoisin salibandyottelu. Aikomuksena tuoda Guinnessin maailmanennätys Suomeen rikkomalla Lontoossa pelattu 25 tuntia ja 13 minuuttia kestänyt edellinen ennätys.

Tempauksen järjestävät Lappeenrannan teknillisen yliopiston opiskelijat ja Pontuksen Nouseva Voima ry eli PoNoVo. Heinäkuun 12. ja 13. päivä pelattavassa hyväntekeväisyystapahtumassa on tarkoitus tahkoa salibandyä yhtäjaksoisesti 26 tuntia.

Ottelussa on pelaajia aina aktiiviharrastajista Suomen maajoukkuepelaajaan asti. Mukana on myös yksi naispelaaja NST:n salibandyjoukkueesta ja San Franciscosta paikalle lentää Yhdysvaltojen maajoukkuepelaaja Vincent Faso tuomaan oman mausteensa otteluun.

Lisää aiheesta tapahtuman kotisivuilla (http://www.maailmanpisinsalibandyottelu.com).

3 comments

  1. Pidetäänkö ottelussa pöytäkirjaa? Tulee huikeita maali- ja pistemääriä? Hyväksytäänkö se, jos viimeiset viisi tuntia pelataan kävellen? Montako erotuomaria?

  2. Sääntötietoutta ja muuta hyvää infoa tapahtumasta päivitetään aktiivisesti sähköiseen mediaan -> Facebookiin, löytyy hakusanalla ”maailmanpisinsalibandyottelu”, käykää tsekkaamassa ja tukemassa tapahtumaa tykkäämällä sivustosta.