Aamulehti: Salibandyliitto ja Jääkiekkoliitto uudistavat tulospalvelunsa

Brittiläisen Lahtis Enterprisen ylläpitämä LeSport-tulospalvelu on ollut käytössä Suomessa jääkiekon, salibandyn ja lentopallon lajiliitoilla. Jatkossa Lesportin tulee korvaamaan uusi järjestelmä, jota kehitellään yhdessä Jääkiekkoliiton kanssa.

Salibandyssa LeSportin kanssa on ollut erityisen paljon ongelmia ja varsinkin menneenä keväänä järjestelmä takkuili useampaan otteeseen. Ongelmia ilmeni myös vuorovaikutuksessa ylläpitävän yrityksen kanssa.

-Kun ongelmia ilmeni, yrityksen ratkaisukyky niihin ei ollut toivottavaa, Salibandyliiton kilpailutoiminnan päällikkö Ari Vehniäinen kommentoi Aamulehdelle.

Salibandyssa järjestelmä tullaan muokkaamaan lajin raameihin sopivaksi. Jääkiekossa uusi järjestelmä kattaa Mestiksen ja alemmat sarjat. Lentopallo pitäytyy edelleen LeSportin käyttäjänä.

Lähde: Aamulehti

 

Päivitetty 4.7. klo 8.54

12 comments

  1. Jos palvelun toimittaja ei reagoi vikatilanteisiin, ei muutakaan ole tehtävissä. Toivotaan ettei mennä ojasta allikkoon…

  2. Muutenkin jääkiekkoliitto ja salibandyliitto voisivat tehdä yhteistyötä esim. Ottelumarkkinoinnissa,ja miksi ei myös hake yhteisiä sponsoreita.Kaksin aina vahvempi, toivotaan että tulospalvelu asia veisi asiaa eteenpäin, uusi puheenjohtaja on tuonut kieltämättä uusia tuulia,hienoa!!

  3. Ei ainakaan huonommaksi mene. Tai no, siinä tapauksessa, jos käyttöönotto viivästyy ja tulospalvelu on täysin alhaalla (mikä ei olisi ollenkaan uutta IT-alalla).

  4. ”Suoritamme kesän aikana mittavia uudistuksia sarjahallintaan, tilastoihin ja tulospalveluun. Kesän aikana palveluissa saattaa esiintyä katkoksia…”

    Oliko noissa käyttökatkoksissa jotain uutta, paitsi että nyt niille on jokin looginen syy.

  5. sama kuin yläpuolella. Hieno että jatkossa ei lähetä merta edemmäs kalaan:-). LeSport tökki harva se viikko, paljoa huonompaa ei voi olla tulossa…

  6. Taisi ollakkin niin että kummatkin liitot halusivat
    Kalliita asioita toteuttaa nolka euron budjetilla..
    Haha mitä selittelyjä..