Divariin lisää liigakokemusta – kaksi nuorten maailmanmestaria Vaasaan

Salibandyn Divariin valmistautuva SB Vaasa on kiinnittänyt kaksi liigavahvistusta ensi kauden joukkueeseensa. Molemmat ovat vuoden 2011 nuorten maailmanmestareita.

Viime kaudella Salibandyliigaa pelanneet Juuso Pietilä (TPS) ja Markus Lehtivuori (Classic) ovat solmineet sopimukset SB Vaasan kanssa. Lehtivuorta vietiin Huhumaassa myös Blue Foxin riveihin, mutta SB Vaasa veti lopulta pidemmän korren.

SB Vaasa menetti aiemmin Blue Foxiin maalitykkinsä Tero Saariston, mutta vahvistuu nyt kahdella todella mielenkiintoisella nuorella lupauksella.

Pääosin puolustajana pelannut 21-vuotias Lehtivuori pelasi viime kaudella Classicin riveissä 16 ottelua tehoin 1+2 ja päätti kautensa SM-pronssiin.

Samanikäinen Pietilä, 21, puolestaan esiintyi TPS-paidassa päättyneellä kaudella 26 ottelussa. Tehosarakkeeseen merkattiin lukemat 4+2. Hän siirtyi mustavalkoisten riveihin C-juniori-ikäisenä ja debytoi Salibandyliigassa jo B-juniorina.

– Nyt alkaa oransseilla olla pelaavan kokoonpanon verran sopimuspelaajia, mutta paikkoja on vielä jaossa ainakin kentällisen verran. Muutama mielenkiintoinen viritys on työn alla, mutta mitään varmaa ei ole ennen kuin sopimuspapereista löytyy signeeraus, seuran nettisivuilla kirjoitetaan arvoituksellisesti.

SB Vaasan nettisivujen uutiseen

Huhumaa: Divarin siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2013-14

7 comments

  1. Dogpipe-Pietilä tulee tekemään järjetöntä tuhoa Vaasassa. Kukin päätelköön millä osa-alueella:)

  2. Mitä? Onko Pietilä siirtymässä Vaasaan? Missään ei ole mainittu asiasta mitään. Taitaa olla aika vaatimaton veikko tämä Pietilä, kun noin salassa on päässyt asia tapahtumaan.

  3. Pohjoisessa tapahtuu: Rankkojen ankkojen lahkoon on liittynyt Anssi ”Jeesus” ALa-Nissilä. Huhujen mukaan tämä pelimies on lopettanut karvauksen, koska näki fortte forttelaisen tanssilattialla manaajan ja tuli uskoon. Onko tämä tornari? EIkös ne rankat ankat ole jtn hihhuleita? ELi Jeesus sopii porukkaan kuin nenä päähän.