Järvi jatkaa pitkää uraansa: ”Pettymykset lisänneet motivaatiota”

SSV-kapteeni Mikael Järvi jatkaa uraansa vielä ainakin tulevan kauden. Kuva: Mikko Hyvärinen

Mikael Järvi
SSV-kapteeni Mikael Järvi jatkaa uraansa vielä ainakin tulevan kauden. Kuva: Mikko Hyvärinen

SSV-ikoni Mikael Järvi jatkaa pelaajauraansa. Jo pitkään SSV:n kapteenina toiminut Järvi aloittaa jo kahdeksannentoista kautensa Salibandyliigassa. Sopimuksesta väännettiin pitkään, ja SSV julkisti Järven jatkosopimuksen vasta tänään.

Järvi on ollut voittamassa pitkällä urallaan kahta maailmanmestaruutta, kymmentä Suomen mestaruutta, Euroopan Cupin ja Champions Cupin mestaruuksia sekä Suomen Cupin voittoja. Salibandyliigassa Järvi on tehnyt 424 pelissä 633 tehopistettä (327+306). Tehoillaan Järvi on eniten tehopisteitä ja syöttöjä Salibandyliigassa tehnyt pelaaja.

– ”Mikke” on todellinen soturi ja hänen iso viikinkisydän on yksi meidän joukkueen pääpilareista. Mikke tuo omalla esimerkillään muille lisää uskoa ja taistelutahtoa. Olen todella iloinen, että hän jatkaa pelaamista SSV:ssä, manageri Kurre Westerlund kuvailee.

SSV on jäänyt kahtena viime kautena SM-hopealle Peliveljien juhliessa mestaruuksia. Järven viime kausi oli rikkonainen vatsavaivojen takia, mutta hän kuntoutui silti MM-kisoihin, jonka finaalissa Suomi sai kovan ryöpytyksen Ruotsilta. Maajoukkueessa hän sai luovuttaa valmennuksen päätöksellä kapteeninnauhan Mika Kohoselle.

– Kahden viime kauden pettymykset ovat lisänneet hurjasti motivaatiota harjoitella ja pelata. Haluan omalla panoksella ja työmoraalilla auttaa SSV:tä takaisin huipulle. Tiedossa on, että meidän pitää parantaa monia asioita entisestään sekä saada uudet ja vanhat pelaajat sitoutumaan vielä paremmin ja huolellisemmin. Silloin lopputuloskin on hyvä, Järvi summaa.

Runkopelaajien jatkosopimusten sekä nimekkäiden uusien vahvistusten myötä SSV:llä on kasassa ensi kaudeksi todella kova joukkue. SSV:n julkistama joukkue löytyy kokonaisuudessaan seuran nettisivuilta.

Kaikkien liigajoukkueiden pelaajasiirrot löytyvät Huhumaasta.

Miesten Salibandyliigan siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2013-14

8 comments

  1. Hienoa, että Metsuri jatkaa! Yksi viihdyttävimmistä pelaajista liigassa pelityylinsä kautta. Ehkä ei kuitenkaan enää seuraaviin MM-kisoihin..

  2. Toivottavasti hidastunut viikatemies ei telo ensi kaudella kovin montaa taitopelaajaa vastustajilta? Sellainen maine ja lopetus ei olisi kovin hohdokasta 🙁

  3. höpöhöpöä täällä viljelty hidastuminen! Yksi sanoo ja muut urpot peesaa!! Kuitenkin viime kaudella vatsavaivoista huolimatta juoksi monen junnun ja taitopelaajan ohi niin että soi. Jos vaan jengi tajuis kuinka suuren duunin toi jätkä tekee omalle jengilleen ja kuinka suuren duunin se on tehnyt koko suomalaiselle salibandylle, ihan huikee äijä, tais se parit ratkaisumaalitkin pleijareissa iskee vaikka onkin hidas ja huono, spedet…