Liigan harjoituspelit käyntiin – Happee ja Indians julkaisivat ohjelmansa

Totteleeko pallo? Viime kaudella SSV:lle välierissä tippunut Happee aloittaa harjoitusottelunsa perjantaina 26.7. Oulussa. Kuva: Mikko Hyvärinen

Totteleeko pallo jo heinäkuussa? Se nähdään, kun viime kaudella SSV:lle välierissä tippunut Happee aloittaa harjoitusottelunsa perjantaina 26.7. Oulussa. Kuva: Mikko Hyvärinen
Totteleeko pallo jo heinäkuussa? Se nähdään, kun viime kaudella SSV:lle välierissä tippunut Happee aloittaa harjoitusottelunsa perjantaina 26.7. Oulussa. Kuva: Mikko Hyvärinen

Jyväskylän Happee ja sarjanousija Westend Indians ovat julkaisseet ensimmäisinä harjoituspeliohjelmansa matkalla kohti ensi syksyn miesten Salibandyliigaa. Molemmat joukkueet ovat tulessa kymmenen kertaa ennen kauden alkua, ja Indians lähtee hakemaan vauhtia myös Ruotsista leirin muodossa.

Ensimmäisenä kaukaloon hyppää Happee, joka matkustaa ensi viikon perjantaina 26.7. Ouluun kohtaamaan OLS:n. Indiansin ensimmäinen kamppailu on keskiviikkona 31.7. Tapiolassa, kun se saa vastaansa Divarin Blackbirdsin.

– Harjoitusottelut ovat meille isossa roolissa. Vaikka tiedetään, että ne ovat vain treenipelejä, niin ne toimivat kuitenkin suunnannäyttäjinä. Suhtaudutaan ehkä hivenen vakavammin treenipeleihin nyt kuin viime vuonna, mutta ei kuitenkaan edelleenkään pelata niissä tuloksesta, Indians-valmentaja Mikko Laurikainen toteaa Indiansin kotisivuilla.

Ruotsin-matkallaan Indians kohtaa Ruotsin Superliigan Linköpingin ja Siriuksen sekä yhden divarijoukkueen. Laurikainen on kaiken kaikkiaan tyytyväinen syksyn ohjelmaan.

– Tavoitteena oli saada kymmenkunta treenipeliä, ja mielellään myös mattoalustalla. Olen tyytyväinen treenipelien aikataulukseen ja siihen, että seuran puolelta mahdollistettiin myös Ruotsin pelimatka, kertoo Laurikainen.

Happeen harjoitusottelut:

Pe 26.7. OLS-Happee, Oulu
Ti 6.8. Happee-Welhot, Palokka
To 8.8. Classic-Happee, Lahti
La 17.8. Harjoitusturnaus, Kuopio (Welhot & NST)
Pe-Su 23.8-25.8. Harjoitusturnaus Powerade Cup Vantaa
La 14.9. Väli-Suomen vääntö Happee-SPV, Jyväskylän Monitoimitalo

Indiansin harjoitusottelut:

Ke 31.7. Indians – Blackbirds, Tapiolan UH
Su 4.8. Indians – TPS, Kisakallion urheiluopisto
La 10.8. OLS – Indians, Tampere Areena (Players Night)
La 10.8. Classic – Indians, Tampere Areena
Pe 16.8. Blackbirds – Indians, Kerava Areena
Ke 21.8. Tapanilan Erä – Indians, (paikka avoin)
Pe 30.8. Harjoitusottelu Ruotsissa
La 31.8. Harjoitusottelu Ruotsissa
Su 1.9. Harjoitusottelu Ruotsissa
La 7.9. Harjoitusottelu, Tapiolan UH

20 comments

  1. Ainakin tuo Happee-Welhot(Palokka) ottelu alkaa Happeen kotisivujen mukaan 18:30.

  2. Oukei. En oikeastaan pääkallolle suunnannutkaan kritiikkiä vaan seuroille. Aika usein on niin, ettei seurankaan sivuilta löydä alkamisaikoja. Toki jos hallille menee arkena tuolloin about 18-18.30 niin aika tod. näk. matsin näkee kokonaan.

  3. Elikkäs!Kesän siirtopommi on tippunut.Sb vaasa saa riveihinsä varsinaisen sepelin heittäjän,sillä Juuso ”muuttomies” Pietilä liittyy vahvuuteen elokuussa.Sb vaasan kotipeleissä tullaankin näkemään jos jonkin näköstä kissaa,gerbiiliä ja kotkaa.Muuttomiehen kikat eivät tunnetusti lopu pelikentälle vaan niistä päästään nauttimaan myös yöelämässä.Eli nyt kaikki kaksijalkaiset katsomoon nauttimaan.

  4. Koovee tuli tänään ulos tällaisen listan kanssa:

    6.8.2013 19:30 Nokian KrP – Koovee (Rahola)
    16.8.2013 19:15 Koovee – Ilves (Kaukajärvi)
    23.8.2013 Kalmarsund – Koovee (Jönköping, Ruotsi)
    24.8.2013 Jönköping IK – Koovee (Jönköping, Ruotsi)
    30.8.2013 19:15 Koovee – Nokian KrP (Kaukajärvi)
    3.9.2013 19:30 Ilves – Koovee (Rahola)
    13.9.2013 19:15 Koovee – Steelers

  5. Kellään mitään tietoa, että koska ensi kauden otteluohjelma julkaistaan? Tai mihin aikoihin se on yleensä aiempina kausina julkaistu?

  6. I wanted to thank you for this great read!! I definitely enjoying every little bit of it I have you bookmarked to check out new stuff you post.

  7. a good article is like a journey, we could see the beautiful scenery. And enjoy the feeling.Give us a new understanding of this article. Thank you very much for you!

  8. Indians voitti Blackbirdsin tänään pelatussa harjoitusottelussa.

  9. Happee-Welhot 9-1 (3-1,1-0,5-0)

    1-0 Joni Lempinen
    2-0 Benjamin Lepola
    2-1 Olli Taskinen
    3-1 Petso Kääriäinen
    4-1 Jalo Kouvonen
    5-1 Janne Kainulainen
    6-1 Kaapo Savinainen
    7-1 Johannes Jokinen
    8-1 Petri Kauko
    9-1 Juuso Heikkinen