Video: Maailman pisin salibandyottelu keräsi yli 10 000 euroa hyväntekeväisyyteen

Viime perjantain ja lauantain aikana tehtiin Lappeenrannassa salibandyhistoriaa ja maailmanennätys, kun 20 hengen joukkueet LUT All Stars sekä UK Team pelasivat yhteen putkeen salibandya peräti 26 tuntia. Entinen Guinnessin maailmanennätys 25 tuntia 13 minuuttia ylittyi siis 47 minuutilla. Tapahtuman alkuseremonioista on nyt tarjolla video.

Tapahtumalla oli maailmanennätyksen lisäksi myös hyväntekeväisyystarkoitus, sillä tempauksella kerättiin rahaa Etelä-Karjalan perhetyön kehittämisyhdistykselle. Yhteistyökumppaneiden avulla potti kasvoi lopulta hienosti yli 10 000 euron. Yleisöä tapahtuma keräsi mukavasti, ja ottelun järjestäjä ja puuhamies Toni Nikunen kertoo Salibandyliigan sivuilla paikalla olleen väkeä tapahtuman aikana yhteensä yli 1000 henkeä.

Itse ottelu päättyi UK Teamin voittoon lukemin 328-248. Lappeenrannan yliopiston LUT All Starsin riveissä pelasivat viime kauden NST:n miesten liigajoukkueesta Aki Seppälä, Tuomas Arponen ja Iikka Voutilainen, ja naisten joukkueesta Inka Lampinen.

Linkit:

Salibandyliigan uutinen
Yle Etelä-Karjalan radiojuttu ottelun loppuhetkistä
Tapahtuman kotisivut

One comment

  1. Onneksi olkoon pelaajille maailmanennätyksestä. Guinnessin ennätyskirjaan ei ole helppo päästä. Huhujen mukaan kovakuntoisimmat pelaajat kestivät hyvin 26 tuntia juurikaan kävelemättä kentällä, vauhtia riitti kuulemma yllättävän paljon.

    Nyt ensi kesäksi joillekin porukoille tavoitteeksi 30 tuntia.