Erä panostaa tiedottamiseen: ”Tavoitteena nostaa koko Salibandyliigan profiilia”

Helsinkiläisen Tapanilan Erän salibandyliigajoukkue on vahvistanut tiedotusosastoaan alkavan liigakauden kynnyksellä. Liigajoukkueen tiedotusta johtamaan on palkattu Jyri Kivimäki. Kivimäellä on pitkä kokemus urheilutoimittamisesta, hän on työskennellyt Yle Urheilussa vuodesta 2001 lähtien. Tällä hetkellä hän on Yle Urheilun uusmediatuottaja. Twitterissä aihe on jo herättänyt kovasti keskustelua.

– On hienoa päästä tekemään työtä salibandyn parissa ja Tapanilan Erässä. Salibandylla on valtava potentiaali ja uskon, että pystymme Erän kanssa nostamaan myös koko Salibandyliigan profiilia ja kiinnostavuutta. Tämä on hieno haaste, jossa rakennuspalikat ovat loistavat, Tapanilan Erän tiedotuspäällikkö Kivimäki sanoo.

Uusi tiedotustiimi tuo myös paljon uutta salibandysisältöä alkavaan liigakauteen.

– Aiomme jatkaa panostusta muun muassa ottelutapahtumien liveseurantaan Twitterissä, mutta aiomme tuoda ihan oman näkökulmamme asiaan. Kannattaa tulla katsomaan heti Pasilan liiga-avaukseen perjantaina 20. syyskuuta, mitä tarkoittaa interaktiivinen ottelutapahtuma Erän tapaan, Kivimäki kertoo.

– Kasvatamme myös reilusti videotuotantoamme. Erän jokainen kotipeli kuvataan tv-laatuisesti ja noin tunti ottelun päättymisestä EräTV-kanavallamme YouTubessa pääsee ihastelemaan otteluidemme kohokohtia teräväpiirtolaatuisena, usealla kameralla kuvattuna. Tulemme myös uudistamaan edustusjoukkueen verkkosivumme liigakauden kynnyksellä niin, että yhdistämme aivan uudella tavalla video-, kuva-, teksti- ja sosiaalisen median materiaalia sivustollamme. Haluamme olla Suomen paras liigajoukkue myös näissä asioissa, Kivimäki summaa.

Jyri Kivimäen lisäksi Erän tiedotustiimissä työskentelevät alkavalla kaudella Twitterissä aktiivinen ”Ylijohtava” Toni Lötjönen, Erän markkinointivastaava Antti Peiponen, pitkän linjan salibandytoimittaja Mika Hilska, sekä videotuotannoista Kivimäen kanssa vastaava Janne Juote. Hienoista salibandyvalokuvistaan tunnettu Mikko Hyvärinen häärii putkiensa kanssa myös Erän otteluissa.

Etenkin SSV-taustaisen Toni Lötjösen liittyminen Erä-leiriin on jo ehtinyt herättää keskustelua Twitterissä, jossa salibandykeskustelua voi seurata esimerkiksi tagilla #salibandy.

7 comments

  1. Pistääkä ne pelit nettiin suorana katsottavaksi!
    Valmis kyllä maksaan. Näyttäs vähän siltä et telkkarista ei pelejä näy?

  2. Toivottavasti joku sitten tekee vielä niitä töitäkin, kun vastaavia ja päälliköitä ja johtavia tuntuu todellakin olevan riittävästi. . 😀

  3. Hienoa että säbässäkin on edelläkävijöitä ! Ehkä tällainen satsaus tuo koko lajille lisäarvoa ja näkyvyyttä.Hyvää duunia Mosanmäellä.

  4. Hyvä homma, Erä voi olla edelläkävijä ja muut seurat voivat ottaa mallia ja kilpailla paremmuudesta tässäkin, ilman toisia dissaamalla vaan omilla vahvuuksilla.
    Jos liga ei saa tv-sopimusta niin sitten on löydettävä keinot livenettilähetyksiin.
    Salibandylle on nyt oikea aika hakea kasvua valtamedian kautta, tässäkään ei vaatimattomuus kaunista.
    Liiga voisi jakaa vuosittain palkinnot parhaasta tiedottajasta seuratasolla ja toimittajista myös median puolelta.

  5. Nyt kun kehittämisestä puhutaan niin Salibandyliigassa voitaisiin myös jakaa paljon muita palkintoja. Palkintoja olisi mielestäni hyvä olla.

    Pelipuolella voitaisiin palkita
    -parasmaalintekijä
    -pistemies
    -Plusmiinuspelaaja
    -puolustaja (äänestyksellä)
    -maalivahti (Äänestyksellä, torjunta% ei kerro tässä lajissa koko totuutta maalivahdista.)
    -Tulokas
    -tuomaripari
    -valmennusryhmä (ei vain yksittäinen valmentaja)
    -herrasmiespelaaja.

    Seuroille voitaisiin jakaa palkintoja, liiton tai liigan puolelta
    -Mestaruuspokaali(tottakai)
    -Runkosarjan voitto pysti
    -Mediapalkinto
    -Fair-play
    -Paras juniorityö
    -Kauden salibandy teko
    -Paras tapahtuma

    Jokaista palkintoa varten tulisi olla äänestys liigan sivuilla, eikä liiton tai päävalmentajien tai kapteenien päätöksellä. (Ei koske tilastoihin perustuvia palkintoja.) Valmentajat ja kapteenit voisivat ehdottaa pelaajat ehdolle palkinnon saajiksi, jotta vaihtoehtoja ei tulisi liikaa.

    Lisää myös jotain palkintoja voisi olla. Palkinnot myös tulisi jakaa hyvissä ajoin, ennen kauden päättymistä esim. ennen jotain finaalia, jotta palkinnonsaajat saisivat lisää näkyvyyttä teoilleen.