Ilvekselle musertava menetys – tähtipelaaja vaihtaa seuraa kauden kynnyksellä

Tommi Merto (kesk.) tuuletteli vielä viime kaudella Ilveksen riveissä. Kuva: UrheiluSuomi.com

Tommi Merto (kesk.) tuuletteli vielä viime kaudella Ilveksen riveissä. Kuva: UrheiluSuomi.com
Tommi Merto (kesk.) tuuletteli vielä viime kaudella Ilveksen riveissä. Kuva: UrheiluSuomi.com

Tommi Merto, 24, edustaa alkavalla kaudella Nokian KrP:n miesten Salibandyliiga-joukkue. Merton piti alun perin pelata Divariin pudonneen Ilveksen riveissä, mutta hänen sopimuksensa tupsukorvien kanssa on nyt purettu.

Merto oli viime kaudella Ilveksen paras pistemies Salibandyliigassa 36 tehopisteellään. Muutenkin pelaajapulasta kärsivälle Ilvekselle Merton lähtö on kova pala.

– KrP oli kiinnostunut Mertosta jo keväällä, mutta tuolloin Merto halusi auttaa Ilvestä nousemaan takaisin salibandyliigaan. Lopulta Ilveksen joukkue hajosi pahasti kesän aikana, etenkin Kooveen ja KrP:n suuntaan, jolloin nousumahdollisuudet eivät enää olleet kovin realistiset. Merto sai purettua sopimuksensa Ilveksen kanssa ja KrP tarvitsi maaliahnetta voittajatyyppiä riveihinsä, joten siirto tuli uudelleen ajankohtaiseksi, Nokian KrP:n tuoreessa tiedotteessa kerrotaan Merron siirrosta.

Merton ja Nokian KrP:n voi nähdä viikonloppuna Vantaan Energia Areenalla. Powerade-turnaukseen osallistuu Nokian KrP:n lisäksi SSV, Happee ja ruotsalainen Växjö.

18 comments

  1. Merto on samanlainen mielialapelaaja, kuin Ilveksen ex- Sami Nyhve Nyman.
    Hyvänä päivänä menee kaikki. Huonona kävellään.
    Mut kädet on hyvät. Molemmilla. Kuti lähtee, ja lujaa. Jopa tarkasti.

  2. Jaa että oikein tähtipelaaja. No, voihan joku tosta kaverista noin ajatellakkin. Mitäs ne oikeasti tähtipelaajat sitten on jos tämäkin kaveri siihen kastiin nostettiin?

  3. 36 pinnaa liigan häntäjoukkueessa on hyvä näyttö, ja onhan Merto maaleja tehnyt aiempinakin kausina. Se puolustaminen vaan on aika vaatimatonta, kun liike on aika hidasta ainakin liigatason mittareilla. Kymmenen kiloa painoa pois juoksulenkeillä, ja noilla käsillä kaveri olisi A-maajoukkueessa, mutta se lienee turha toivo. Selkeä vahvistus Nokialle.

  4. ”KrP:n Twitter-tilin mukaan Merto on ollut laihiksella.” Semmosta jos pitää paikkaansa niin ehkäpä jalka liikkuu…

  5. JooJoon mieliala on provosoiva sorttimenttia. Sopisi käydä peleissä paikan päällä, eikä lukea vain Aamulehteä.

    Joskus menee joskus ei.
    Kyllähän molemmat ovat huippuluokan maalintekijöitä, olleet aina.
    Katsopa kummankin viime kauden tilastot heppoisessa KrP:ssa. Ei ne pisteet kävellen tulleet.
    Viime kaudella Merto ei enää tullut tilanteisiin vatsa edellä, vaan ne 10 kg oli pois.

    Laji kaipaa persoonia. Näitä kumpaakin. Hyvä TE!

  6. Sisäpiiristä tulleiden tietojen mukaan Merto on laihtunut n. 20kg. Jään odottamaan mielenkiinnolla mitä herra saa KrP:ssä aikaiseksi.

  7. Äijä on pelimies,jolla loistavat kädet! Jos on vihdoinkin päättänyt ruveta urheilijaksi ja jätetään tupakan ja pizzan käytön, niin voi saada aikaan mitä tahansa.

  8. JooJoo

    Oot varmaan käynyt paljonkin peleissä viimeisen 7-8 vuoden aikana.
    Nyman on urheilija, himo reenaaja ja puolustaa kyllä nykypäivänä pelistä peliin täysillä.

    Vähän taustaa ennen julkista huutelua, kiitos!

  9. tähtipelaaja ja tähtipelaaja

    lähinnä vetää niitä roikkuja viivasta noin sata pelissä, toki sieltä joku lurahtaa sisäänkin, aika hidas taaksepäin kun pallo jääkin lihamuuriin

  10. Aivan sisäpiirin saamien tietojen mukaan Merto on laihtunut 30kg

  11. Entä sisäpiirin sisäpiiri, mitä siellä sanotaan? Antakaa nyt pojan olla rauhassa ja näyttää taitonsa.

  12. Sisäpiirin sisäpiirin mukaan kuti lähtee nykyään rystylläkin kolmeasataa, mies punnertaa penkistä yhdellä kädellä 150kg ja painoakin on vain 50kg. Oikeasti; loistava pelimies, antaa koirien haukkua.

  13. Hahhah.. Ei voi muuta sanoa! JooJoo kuuluu näköjään siihen ryhmään, jotka jaksaa muistaa Sami Nymanin juurikin ”tuoreilta” Ilves-ajoilta. Taisi pelata siellä joskus C-/B-junnuna. Siitähän ei olekaan kuin sellaiset viitisentoista vuotta. Mutta joka tapauksessa ei kannata esittää olettamuksia tietona.

  14. 15 vuotta lol, ei siitä ole kuin pari vuotta kuin Nyhve pelas Ilveksessä viimeksi. Käykää peleissä, niin ei tarvi jauhaa sontaa täällä tai vaietkaa iäksi. Ja totta se on, Nymania ei voi arvioida huonosti puolustavaksi hyökkääjäksi, kun puolustusnäytöt on parin viime vuoden aikana jäänyt antamatta, joten ne on arvoitus. Kun ei oo miestä näkynyt keskiviivan alapuolella kuin aloituksissa viime kausien aikana. No lahjattomat puolustaa vai miten se meni.