Juhola upotti Happeen jatkoajalla

Classicin Peter Kotilainen viiletti vanhaa joukkuettaan vastaan Lahdessa. Kuva: Jari Turunen

Miesten Salibandyliiga-joukkueet Classic ja Happee veivät torstaina huippusalibandya Lahteen. Päijät-Hämeen Salibandy ry:n (PHSB) järjestämässä ottelutapahtumassa jouduttiin hakemaan voittajaa aina jatkoajalta asti Lahden Suurhallin mainioissa puitteissa.

Classicin tiedotteen mukaan kaksijakoinen ottelu päättyi lopulta Classicin voittoon jatkoajalla lukemin 4-3 (3-0,0-0,0-3,1-0).

Classic sai otteluun erinomaisen startin ja johti ensimmäiselle erätauolle siirryttäessä jo 3-0. Erän maaleista vastasivat Lassi Vänttinen (Peter Kotilainen), Janne Lamminen (Paul Kotilainen) ja Sami Johansson (Niko Juhola).

Toinen erä pelattiin maalittomana 361 katsojan ihaillessa viime kauden pronssiottelun joukkueiden iloisesta vauhtisalibandysta.

Kolmanteen erään vierasjoukkue Happee sai hyvän startin ja kuroi eron kahdella maalillaan jo tilanteeseen 3-2 ennen 3. erän puoliväliä, osittain Classicin jäähyilyn avustuksella. Tasoitus tuli Classicin kannalta lähes pahimpaan mahdolliseen paikkaan kun Happee sai tehtyä tasoituksen pelatessaan ilman maalivahtia digitaalien pysähtyessä aikaan 59.41.

Jatkoajan alkuun Classic sai makoisan paikan voittaa ottelu Happeen saadessa kahden minuutin rangaistuksen. Ajassa 62.14 helähti, kun paluumuuttaja Niko Juhola toimitti pyöreän verkonperukoille Peter Kotilaisen syötöstä.

Ottelun jälkeisessä rangaistuslaukauskilpailussa Classicin onnistujia olivat Paul Kotilainen sekä Krister Savonen. Happeen onnistuessa maalinteossa vain kerran myös RL-kilpailu kääntyi Classicin eduksi.