Karhujen maalipyssy mursi taklaustilanteessa kylkiluunsa

Miesten Divari-joukkue Karhut menetti tehohyökkääjänsä Petteri Hulkon sairastuvalle viime viikonloppuna Tallinnassa pelatun harjoitusturnauksen välierässä.

Karhujen kotisivujen mukaan Hulkko loukkaantui pelitilanteessa, jossa vastustajana olleen FBC Turun pelaaja taklasi häntä punaisen kortin arvoisesti. Jälkeenpäin tehdyt tutkimukset osoittavat, että Hulkolta on murtunut kaksi kylkiluuta.

Vamma pitää Hulkon sivussa 3-5 viikkoa. On vielä epävarmaa pystyykö Hulkko pelaamaan Divarin ensimmäisillä kierroksilla.

Salibandyliigan Kooveesta kaudelle 2012–2013 Poriin palannut Hulkko takoi viime kaudella Divarissa tehot 30+6, ja oli joukkueen paras maalintekijä sekä toiseksi paras pistemies. Liigassa Hulkko on edustanut FBT Poria sekä Kooveeta. Liigapelejä Hulkolle on kertynyt yhteensä 35 ja näissä otteluissa on syntynyt tehot 10+5.

Teksti: Ville Toivonen

6 comments

  1. Ei ollut Pernaa! Ihme homma, kun Pernaa jaksaa junnujakin vastaan ajella tilanteen ulkopuolella kyynärpäällä pelaajia sairastuvalle. Joillekin salibandy ei vaan ole pallollista peliä. Kun pelata ei osaa, niin otsikoihin pitää nousta epäurheilumaisella käytöksellä.