Lisää siirtoja liigasta kakkosdivariin

Kesän jälkeen salibandyn kakkosdivarijoukkueet ovat alkaneet tiedottaa kovista Salibandyliigasta alasarjoihin siirtyvistä kiinnityksistä.

Lappeenrantalainen urheilu- ja raittiusseura Pontuksen Nouseva Voima on tehnyt sopimuksen NST:n Lasse Kososen kanssa. ”Kossu” on pelannut Salibandyliigassa 119 runkosarjaottelua, joissa on kertynyt komeat 71+71=142 pistettä. Odotettavissa on kovia tehoja tulevalla kaudella kakkosdivarissa, sillä jo kausina 2003-05 seurassa pelatessaan Kosonen kirjautti noin neljässäkymmenessä pelissä tehot 68+51=119.

PoNoVon sivuille

Myös viime viikolla joukkueensa julkistaneen Salibandyliigan Esport Oilersin listalta puuttuneen Vili Rahkosen tulevan kauden seura on selvinnyt. Rahkonen siirtyy kakkosdivarissa pelaavan helsinkiläisen Erä Akatemian riveihin. Viisi kautta NST:ssä ja viime kauden Oilersissa pelannut Rahkonen on tehnyt Salibandyliigan 106 runkosarjaottelussa tehot 52+25=77.

– Siirron taustalla olivat lähinnä ajankäytölliset seikat, eli pelaamalla kakkosdivarissa jää toivottavasti vähän enemmän aikaa muuhunkin elämään liigassa pelaamiseen verrattuna. Pohdin pitkään, mikä olisi se sopiva sarjataso ja päädyin tähän, kun pelit vielä pelataan paikallisesti. Koska salibandysta ei oikein saa työtä, niin piti alentaa sarjatasoa, Rahkonen kertoo joukkueen nettisivuilla.

Erä Akatemian sivuille

Muutama muukin viime kauden liigapelaaja jatkaa pelaamista kakkosdivarissa. Heitä voi bongata esimerkiksi pelaajasiirtoja listaavasta Huhumaa-blogista.

One comment