Nurminen jatkaa Turussa – ”Voi luottaa jokaisella hetkellä”

TPS:n arvokkaimpiin pelaajiin jo kolmen kauden ajan kuulunut Janne Nurminen (25) jatkaa TPS-paidassa myös tulevalla kaudella. Menneellä kaudella puolustajan tontilta tehot 18+9=27 iskeneen Nurmisen jatkosopimus oli TPS-miehistölle loistava uutinen.

– Janne oli menneellä kaudella joukkueen kivijalka monessakin mielessä. Hän on ollut jokaisena kautenaan valmentajille sellainen pelaaja, johon on voinut luottaa jokaisella hetkellä – oli kyse sitten heinäkuun omatoimijaksosta tai marraskuisesta vieraspelistä, toteaa TPS:n Perttu Kytöhonka.

TPS:n sivujen mukaan Nurmiselle olisi löytynyt ottajia monesta Salibandyliigan joukkueesta. Kytöhonka on mielissään siitä, että mies jatkoi TPS-paidassa houkutuksista huolimatta.

– On ihan selvä, että kun meidän liigaan sisään ajamat omat juniorit ja ”alasarjalöydöt” ovat kehittyneet ja nousseet meidän systeemissä parrasvaloihin, kiinnostuneita löytyy ympäri pääsarjoja. Joukkuetta rakentaessa on tärkeää, että riveistä löytyy niitä kavereita, joilla on halu sitoutua meihin ja auttaa tätä joukkuetta kohti liigan kärkipäätä, Kytöhonka päättää.

TPS:n sopimuspelaajista Juuso Pietilä ja Joonas Marjamäki ovat saaneet opiskelupaikan muualta eivätkä jatka TPS-miehistössä tulevalla kaudella. Puolan maajoukkuepelaaja Mateusz Antoniak on viikon ajan kuun vaihteessa TPS:n testissä.

TPS aloittaa harjoituspelikautensa sunnuntaina 4.8. Kisakalliossa liigaan noussutta Indiansia vastaan.

Linkit:
Lisää Janne Nurmisen sopimuksesta (TPS:n kotisivut).
Päävalmentaja Aki Vilanderin mietteitä (TPS:n kotisivut)

5 comments

  1. Onko tietoo mihin päin Juuso Pietilä ja Joonas Marjamäki ovat suuntaamassa?

  2. Mitä? Onko Juuso Pietilä todella menossa Vaasaan? En olis uskonu. Tuli kyllä ihan puun takaa.

  3. Toi kommentti oli sarkasmia. Tää Pieilä on spämmännyt tätä siirtoa joka keskusteluun, liittyi aiheeseen tai ei. Raja se on itserakkaudella, mutta kyllä tällä Pietilällä on lähtenyt vähän lapasesta. Voittanut tänä kesänä Josban ”isokala” jututkin han sata-nolla