OLS löi luun kurkkuun Classicille Players Night -avauksessa – OLS-vahti tarjoili illan erikoisen

Players Night -turnaus starttasi perjantaina Tampere Areenalla ottelulla Classic-OLS. Voittoon ponnisti yllättäen nuori ja nälkäinen OLS. Lukemat kirjattiin oululaisten hyväksi 6-8 (2-3, 0-0, 4-5).

OLS aloitti vakuuttavasti, sillä vajaan kolmen pelatun minuutin jälkeen vieraat olivat osuneet jo kahdesti. Maaleista vastasivat Tatu Kiipeli ja Valtteri Parviainen. Vähitellen myös turnauksen isännät heräilivät ja Peter Kotilainen ja Markus Kulmala toivat pelin tasoihin. Erän lopulla Ville Turula vei kuitenkin OLS:n taukojohdossa erätauolle.

Toinen erä tahkottiin maaleitta, mutta viimeisessä alkoi taas tapahtua. Parviainen ja VP Turula veivät tilanteeksi 2–5 heti alkuun. Illan erikoisuus oli Classicin kolmas maali.

– Vertti Wigren lauokoi puolesta kentästä maanuoliaisen ohi hölmistyneen OLS-vahti Niko Pirkolan. Tuon kaltaisella hörpyllä saattaisi imeä vanhan Scanian pakoputken kautta käyntiin. Pirkolan puolustukseksi silti mainittakoon, että virkaveli Pekka Nieminenkin oli ajoittain ns. takaovi auki, Classicin tiedotteessa kuvaillaan.

Seuraavat neljä maalia mentiinkin vuorotahtiin. Maaleista vastasivat Iiro Moilanen, Sami Johansson, Petri Rantala ja Ilkka Mäkipää. Ajassa 56.30 tuomitusta OLS-rangaistuksesta verkkoa venyttivätkin vieraat alivoimalla Iiro Moilasen toimesta.

Classic ei kuitenkaan enää saanut kunnon kirivaihdetta päälle. Peter Kotilaisen 6–8-ylivoimaosuma lopussa jäi laihaksi lohduksi.

Players Nightin pääpelipäivä on lauantai. Ohjelman voi katsoa tuosta.