Tässä on Oilersin uusi logo – sosiaalisessa mediassa murskakritiikki

...Ja tältä näyttää Esport Oilersin logo.

Tältä näyttää espoolaisen Salibandyliiga-seuran uusi logo.
Tältä näyttää espoolaisen Salibandyliiga-seuran uusi logo.

Salibandyliiga-joukkue Espoon Oilers vaihtoi kesällä nimensä uuden yhteistyökumppanin myötä Esport Oilersiksi. Nyt vaihtoon on mennyt myös seuran logo.

Perinteisen ja menestyksekkään joukkueen uusi logo on julkaistu seuran Facebook-sivuilla. Uuden logon nosti tapetille some-aktiivi ja ex-liigamaalivahti Toni Lötjönen, joka twiittasi perjantaina kuvan uudesta logosta. Seurauksena oli kommenttiryöppy, johon osallistui myös urheilun monitoimimies Aleksi Valavuori. Pääosa kommenteista oli negatiivisia, mutta joukkoon mahtui myös logoa kehuvia.

Pääkallo.fi varmisti Oilersin toiminnanjohtaja Jouni Vehkaojalta, että kyseessä on seuran uusi ja virallinen logo.

Valavuoren ja muiden Twitter-kommentteja logosta voi lukea tuosta alta.

26 comments

  1. Tonhan tyylinen on Oilersilla ollut enenkin!! Ei tosin paidassa, mutta matossa joo! Loistava idea! Edmontonin suuntaan menossa

  2. Ihan sama mitä tekee, niin aina nää ”lötjöset” itkee ja valittaa. Erikoinenhan tuo on. Vaatii totuttelua. En kyllä tyrmäis vielä.

  3. no nytmeni maku valavuoresta, pidin hyvänä jätkänä mutta, siitä puhe mistä puute. Logo on loistava, muu maa taas valittaa, taitaa olla taas kateellisten puhetta.

  4. Miks kaikki pitää aina pilata? Tuo logo on ihan kummallisen muotoinenkin..

  5. Valavuorelta tulee useimmiten asiallisia kommentteja, nyt riman alitus mutta ei tuomita miestä yhden lipsautuksen takia.

  6. Mitä helv….tin väliä mikä logo siinä paidassa on katsotaan sitten miten pelit menee,kateelliset taas valittaa.

  7. Mallina ei ole voinut käyttää ketään muuta kuin Tedy Salutskija. Ihan samannäköinen.

  8. No nämä logot ei vaikuta pelitapahtumiin, mut vois näis käyttää ammattilaisen apua, tämä Tom of Finland tyyppinen kuvitus tosin sopisi niihin hihattomiin paitoihin.Mutta ei sillä ei nimi tai logo miestä pahenna.

  9. oilers on näemmä suosiolla ottanut Espoossa sen duunarien jengin leiman. Logossakin on kovasti tavan duunarin näköinen kaveri. Ilmeisesti seura haluaa profiloitua jatkossa enemmän arhinmäkeläisten joukkueeksi jossa pelikaveritkon on tovereita. Espoon ykkösseura taas nimeä myöden selvästi varakkaampien ja elämässä hyvin pärjäävien seura.

  10. Eniten järkyttää se miten huonosti logo on tehty. Samantyylisen logon olisi voinut tehdä tyylikkäästi eikä tollasella 15-vuotiaan paint tyylillä.

    Missä Punainen väri?
    Tunneside on katkennut!

  11. HAH!!! Ei voi muuta kuin nauraa… eikös nuo logomuutokset ole aina menneet päin hanuria, riippumatta lajista. Niin tässäkin tapauksessa.

  12. Galluppia: hienoimmat liiga logot top 3 ja rumimmat?
    1. Viikingit 2. Koovee 3. Tps
    Rumat: 1. Nst 2. Classic 3. Indians

  13. Uskomatonta. Ihan oikeasti, aivan sama minkä joukkueen kannattaja olet tai oletko edes urheilusta kiinnostunut, amatöörimäinen kuvaa tätä tilannetta valitettavasti parhaiten. …ja pahoittelut sille 14-vuotiaalle, joka tämän uuden logon on suunnitellut.

  14. Liigan ainoa ammattilaisen suunnittelema logo vaihdettu amatöörin suunnittelemattomaan ja viimeistelemättömään.

    Toisaalta, ei silti vedä vertoja SPV:n tikku-ukolle tai SSV:n smurffille.

    Eikö liigan pitänyt tarjota seuroille jotain markkinointiasiantuntija-apua?

  15. Mitäs jos jättäisi tuon epä-salibandymäisen portsarin kuvan pois, ja öljytipat, ja ESPORT-tekstin, sekä turhan sinisen värin, joka tukkii tekstiä? Oranssin vaihtaisin punaiseksi.
    Siis pelkistä pelkistä åelkistä olennaiseen.

    SPV:n logo on kyllä surkea; ponneton, tehoton amatöörisuttu!

  16. samaa mieltä muutaman yläpuolisen kanssa. Ihan hyvä idea, mutta toteutus näyttää että ois tehty aladivarijengille! Pienellä panostuksella tosta ois saanut oikeesti hienon. Mutta mitäpä sen väliä ei sitä logolla pelata…

  17. Yhtä tyylitajuton ja mauton kuin kyseisen seuran edustusjoukkue menestysvuosinaan.

  18. Uuden logo on pakko olla Hexin käsialaa 🙂
    Manageri sössii jälleen!