Esport Oilersille avauspisteet murskalukemin – katso kaikki sunnuntain tulokset

Sinipaitaisen Nokian KrP:n reppu heilui sunnuntaina 11 kertaa. Kuva: Anne Pohjonen

Sinipaitaisen Nokian KrP:n reppu heilui sunnuntaina 11 kertaa. Kuva: Anne Pohjonen
Sinipaitaisen Nokian KrP:n reppu heilui sunnuntaina 11 kertaa. Kuva: Anne Pohjonen

Esport Oilers avasi pistetilinsä miesten Salibandyliigassa sunnuntaina nujertamalla kotijoukkue Nokian KrP:n selvin lukemin 2-11. Näin ollen edelleen pisteittä olevan nokialaisryhmän tappioputki sai jatkoa.

Helsingissä puolestaan nähtiin revanssi viime kevään finaalikaksikon kohtaamisen merkeissä, kun SSV isännöi SPV:tä. Tasaiseksi ennakoitu ottelu päättyi tiukkojen vaiheiden jälkeen hallitsevan mestarin SPV:n 3-5-voittoon. Seinäjokiset jatkavat siis liigassa puhtaalla pelillä.

Sunnuntain salibandykierros tarjosi kamppailuita niin miesten ja naisten Salibandyliigasta kuin myös miesten Divarista. Alla ovat listattuna kaikki sunnuntain lopputulokset.

Tämän jutun alla olevaan linkkilistaan kertyy Pääkallo.fi:n toimittajien raportteja illan otteluista.

Sunnuntain pääsarjaottelut:

Miesten Salibandyliiga:
klo 15.00 Nokian KrP–Oilers 2-11
klo 16.00 NST–Happee 3-6
klo 17.00 OLS–Erä 4-11
klo 17.00 SSV–SPV 3-5
klo 18.00 Koovee–Classic 9-12

Naisten Salibandyliiga:
klo 14.00 SB-Pro–Papas 13-1
klo 14.45 Koovee–OLS 3-4 ja.
klo 17.30 PSS–Classic 4-7
klo 18.30 TPS–Erä III 3-5

Divari:
klo 17.00 SB Welhot–Blackbirds 6-4
klo 18.30 M-Team–Ilves 15-3

20 comments

  1. NKrp – Oilers

    Jaaha, alkuun yhteen veto. Oilers oli kaikilla osa alueilla parempi joukkue: puolusti, hyökkäsi, eikä tehnyt virheitä, upeaa katsottavaa.

    1.erä

    Ottelu alkoi oilersin merkeisssä, kun Oscar Hänninen teki upean rankkari maalin ohi Krp:n maalissa tänään olleen Peiposen. Peli pysyi hyvin oilersin hallussa, ja ne paikat mitkä Krp teki, Ikonen hoiti varmasti ja upeasti. Seuraava maali tuli Oilersin pelatessa yv:llä. Hänninen nousi oikealta laidalta kohti keskustaa, peiton takaa laukasu etukulmaan ja joukkue ympärille.
    Valon pilkahdukseksi kauden alussa voidaan sanoa Visa Rikala, ja jollain tavalla Lasse ”Pöllö” Salminen. Av:lla yhteispeli toimi ja veska sivuun ja kavennus. Erän loppuun vielä oikeastaan tulevien verien kuvaus… Andersson syöttä namu passin maalin eteen oman maalin takaa Oilersille ja kolmen pelaajna syöttö peli ja Peiponen kassalla, kuin kesäharjoittelija.

    2.erä

    Samaa ongelmaa kertaa kaksi, Oilers pelasi, Krp teki virheitä, Erä 1-4. Joni Henttonen avasi Krp maalitilinsä kaukovedolla, riittävän maskin häiritessä Ikosta. Huomio Krp:n pelistä, ykköskenttä loi muutaman hyvän paikan, mutta Ikonen nollasi. Johansson Ikonen tänään taisi olla 0-6, ja tuttu resepti muiltakin kausilta, Johanssonin tehoja vaaditaan, muiden lisäksi. Oilers laajalla rintamalla hyvää peliä. Ikävä välikohtaus sattui kun Oilersin pelaaja kaatui maalinteko tilanteessa olka edellä kenttään, lanssi jouduttiin kutsumaan paikalle, näytti joko sijoiltaan menneeltä olkapäältä, tai sitten solisluun vammalta, sen verran vaikeaa ja hidasta oli pelkkä kävely pois kentältä.

    3. erä
    Tuntui että hiukan alkoi peli olla taputeltu ja Krp pääsi pitämään palloa ja rakentamaan, mutta oilersin pari maalia ja ennen ottelun puoltaväliä Krp harjoitteli 6-5 vastaan peliä… Oilers teki tyhjiin. Vika kymppi olikin sitten Virheitä, maaleja ja rankkarin nollausta… Arvaatte varmaan ketkä teki ja mitä. Krp sekoitti pakkaa ja antoi lopussa junnuille mahdollisuuden päästä pelaamaan ottelun lopussa. Loppu lukemat taululle , palkinnot käteen ja hallilata porukat ulos. Siinä loppu tulos.

    Oilersin pelaajat olivat kautta linjan hyväkuntoisia ja kuviot pyöri. Rene Anderssonin peli ei ollut kyllä parasta mahdollista, suorista virheitä varmaan, kolme neljä maalia, ja epäonnistunut rankkari…. Maalissa peiponen näytti aivan eritasoiselta kuin Tuomiranta perjantana ja toisaalta puhumattakaan ikosesta. Loppu lauseena pelko, jos ei vastassa ollut liigan kolmen kärjen joukkue, niin ekoja pisteitä voi joutua tuolla joukkueella odottamaan. No ehkä tää fiilis paranee huomenna, niin joukkueella kuin katsojilla.

    1. Pääkallon vastaus: Twitter ja Salibandyliigan kotisivut tarjoavat lähes reaaliaikaista tilanneseurantaa.

  2. Luukkosella on palikat taas kasassa. Herra on kyllä todella yliarvostettu puuhamies. Kuinka kauna nokia mahtaa katsoa tuon herran edesottamuksia. Toivottvasti eivät ainkaan maksa herralle mitään.

  3. Olipa melkoinen virhesumien synnyttämä maalijuhla: Koovee-Classic 9-12.

    Masentavaa, että Kooveen kotikatsomossa lasten keskellä istuu vielä niitä miehiä (!), jotka huutavat, ”tuu vittuun sieltä Savolainen!” -huutojaan tajuamatta, etteivät omista kyseistä värkkiä, jonka luo tulisi tulla. Hei vaan sun heiluvilles!

    Classic tehnyt kahdessa pelissä 27 maalia. Entäpä keskiviikkona, kun vastaan tulee Amun Armeija?

  4. Päivän mietelause.

    Toiset hallitsee seitsemää kieltä, toiset ei kunnolla sitä ensimmäistäkään.

    Sama KansainVälisemmin.

    Toiste halitsee seitsemää kieltä, toiset ei kunolla sitä ensimmäistäkänä.

  5. Nokian Krp on seura jossa ei ole mitään aitoa. Ei ole omia junnuja, ei ole katsojia, ei ole mitään! Väritön, hajuton ja mauton. Kaikkea ei onneksi voi urheilussa ostaa.

  6. Moi Vaari! Tervetuloa vierailemaan Raholaan joku arki-ilta 16-22 välillä niin huomaat onko Krp:lla omia junioreita vai ei.

  7. jerkku: KrP maksaa Luukkoselle ihan seuran toiminnanjohtajan palkkaa. Saas nähdä juu kuinka kauan. Touhuhan on heikompaa, kuin Bladin ja Myllyniemen puuhat yhteensä.

  8. Jäi ”otteluraposta” vähän vielä epäselväksi tää Tuomiranta / Peiponen… onnistuiko Peiponen siis Oilersia vastaan hyvin vai ei?