FBC Turku julkaisi joukkueensa – Ala-Nissilän menetys kirpaisee

Etelän joukkueista punapaitaisella Tikkurilan Tiikereillä ei ollut viime keväänä mitään mahdollisuuksia, kun länsirannikon FBC Turku jyräsi Divariin asti. Kuva: Esa Haanperä

Anssi Ala-Nissilä (kesk.) suuntasi Turusta Ouluun. Kuva: Esa Haanperä
Anssi Ala-Nissilä (kesk.) suuntasi Turusta Ouluun. Kuva: Esa Haanperä

Miesten Divariin parin vuoden tauon jälkeen palannut FBC Turun edustusjoukkue on miltei kasassa tulevalle kaudelle. Ryhmään on tullut muutama muutos on sitten toukokuun, jolloin joukkueen runko julkistettiin.

Uusina pelaajina joukkueeseen ovat liittyneet puolustaja Ali Pekkala ja hyökkääjä Joni Kuusisto. Molemmat liittyvät ryhmään Salon Palloilijoista. Myöskään menetyksiltä ei vältytty. Se koettiin kovimmasta päästä, kun viime kauden parhaaksi pelaajaksi valittu Anssi Ala-Nissilä sai opiskelupaikan Oulusta ja joutuu näin jättämään keltapaidat.

– No ei voi millään muotoa väittää ettei Ala-Nissilän menettäminen kirpaisisi. Olisi meillä pelatessaan ollut Divarin kärkipakkeja, mutta turha sitä on tässä lähteä surkuttelemaan sen enempää. Joukkueestamme löytyy kyllä paikkaajia ja uudet pelaajat ovat jo nyt näyttäneet sopeutuvansa kuvioihimme nopeasti, kommentoi FBC Turun manageri Antti Vääri.

Viikko sitten joukkue osallistui Tallinnassa kansainväliseen Tallink-turnaukseen, josta kotiin tuomisina oli pronssia. Turnauksen voitti Karhut, joka voitti loppuottelussa toisen divarijoukkueen SB Vaasan. Tulevana viikonloppuna BeeCee matkaa Raumalle miniturnaukseen, jossa kohdataan turnausisäntä Salban lisäksi rakas vihulainen SBS Wirmo.

Katso FBC Turun joukkue kokonaisuudessaan ja päävalmentaja Joonas Suutalan kommentit seuran kotisivuila.