Josba kohtaa seuralegendat – mukana muun muassa Janne Tähkä ja J-P Lehtonen

Joensuussa pelataan lauantaina erityinen ottelu, kun nyky-Josba saa vastaansa seuraa aiemmin edustaneista pelaajista kootun Legendat-joukkueen. Ottelu järjestetään joensuulaisseuran 25-vuotisjuhlan kunniaksi.

Tapahtuman takana ovat entiset josbalaiset, sekä myös maajoukkueessa aikanaan pelanneet Miikka Hulmi ja Janne tähkä. Muita Legendojen edustajia ottelussa ovat muun muassa nykyinen Salibandyliigan toimitusjohtaja Jari-Pekka Lehtonen sekä maalivahti Markus Suntila.

Hulmi tapasi keväällä Imatralla pelatussa turnauksessa muutaman vanhan Josban pelaajan, Tähkän mukaanlukien. Ajatus pelistä sai alkunsa jo tuolloin.

– Idea sai alun keväällä Imatralla pelatussa salibandyturnauksessa, jossa oli mukana muutamia vanhoja pelaajia. Puhuttiin, että olisi kiva isommalla porukalla ja Joensuussa. Josban 25-vuotisjuhlat sattuivat sopivasti samaan saumaan, Hulmi kertoo.

Tapahtumalla on tarkoitus kunnioittaa joensuulaisia salibandyperinteitä ja muistella yhden pisimpään liigassa pelanneen seuran taivalta.

– Tarkoitus on kunnioittaa Josban pitkää taivalta ja esitellä, millaisia pelaajia Josbassa on aikoinaan pelannut. Samalla tietenkin haluamme aktivoida yleisöä myös tulevaan liigakauteen, Hulmi jatkaa.

Joensuun seudulla olevat tulevat siis lauantaina näkemään pärjääkö nykyinen Josba veteraaneja vastaan. Ottelu alkaa Joensuun Areenalla klo 15.

Legendat-joukkueen pelaajat:

Maalivahdit:
Markus Suntila
Jarno Kettunen

Puolustajat:
Jani Väänänen
Toni Tevio
Miikka Hulmi
Aki Seppälä
Sami Matikainen
Huhtala Toni
Juha Kettunen
Olli Tykkyläinen

Hyökkääjät:
Jani Kosonen
Petri Kettunen
Markus Ketonen
Janne Tähkä
Juha Tanskanen
Tommi Hiltunen
Niko Suhonen
Antti Tahvanainen
Antti Tarvainen
Jussi Tahvanainen
Sakari Salmela
Petteri Halonen
Juri Jolkkonen

Valmentajat:
Antti Ruokonen
Esa Jussila
Otto Moilanen

2 comments