Kakkosdivarijoukkueella onnistunut siirtokesä – 300 ottelua liigakokemusta riveihin

Sisä-Suomen kakkosdivarilohkon kahdella viime kaudella voittanut O2-Jyväskylä jäi viime kaudella niukasti Divarin ulkopuolelle taivuttuaan ratkaisevassa karsintavaiheessa FBC Turulle, mutta tulevalla kaudella keskisuomalaiset yrittävät nousua entistä kiivaammin. Joukkue on kesän aikana värvännyt viisi liigassa esiintynyttä pelaajaa.

Merkittävin uusista hankinnoista on Happeen kakkosmaalivahtina jo useamman vuoden toiminut Ville Puro (-82), jolla on vyöllään liiga- ja pudotuspeliotteluita yhteensä 137. Niin ikään Happeeta 110 kertaa edustanut Kaale Nieminen (-80) tuo puolestaan O2-puolustukseen johtajuutta ja kokemusta.

Hyökkäyspäähän O2JKL on kiinnittänyt 37 kertaa OLS:n väreissä taistelleen Mikael Vähäsarjan (-89), sekä edelliskausilla pienille peliminuuteille Happeessa jääneet Eetu Erosen (-84) ja Jaakko Perälän (-86). Kooveeta viimeksi edustaneen Tatu Erosen isoveli Eetu pelasi toissa kaudella Sveitsin Ad Astra Sarnenissa ennen siirtymistään viime kaudeksi Happeen riveihin.

Joukkue kävi kaksi viikkoa sitten Karhu Cupissa valmistautumassa kauteen Divarin LaSBia, SBS Wirmoa ja Karhuja vastaan. Tuloksena oli voiton, tasapelin ja tappion myötä turnauksen kakkossija.

Lisää uusista sopimuksista O2-Jyväskylän sivuilta.

3 comments

  1. Mutta onko kukaan löytänyt kadoksissa ollutta Ilkka Peltosen pelikirjaa.