Karjalainen: Josban johtoporras mokasi

Sanomalehti Karjalaisen verkkosivujen mukaan miesten Salibandyliiga-joukkue Josba on saanut erikoista jobinpostia kauden kynnyksellä.

Josbalta on sivussa liiga-avauksesta kolme pelaaja. Markus Otroselta, Ville Laasoselta ja Taru Eroselta menee perjantain NST-ottelu ohi Josban joukkueenjohdon kömmähdyksen takia.

– Joensuulaiset eivät toimittaneet ajoissa Salibandyliittoon puolustaja Markus Otrosen sekä hyökkääjien Tatu Erosen ja Ville Laasosen siirtopapereita. Näin ollen he eivät pysty pelaamaan perjantaina Joensuussa NST:tä vastaan. Kolmikon pelioikeus on kunnossa vasta Josban toisessa liigaottelussa 28. syyskuuta Kooveeta vastaan, Karjalainen kirjoittaa.

Karjalaisen alkuperäinen uutinen aiheesta.

8 comments

  1. Joo, säännöt on pyllystä! Suomen valtionkin pitää joustaa, kun ajan autolla niin lujaa kuin haluan!

  2. Pitäishän noiden päästä pelaamaan. Soittakaa sinne liittoon!! Jos paperit ei ole vielä liitossa, niin lähettäkää ne sähköisesti tai faksilla. Se on ainakin kunnossa

    Jos velvoitteet edellistä seuraa kohti hoidettu, siirtopaperit allekirjoitettu ja kuitti siirtomaksusta, niin eiköhän ne ehdi saada pelioikeuden siirrettyä uuteen seuraan hyvinkin nopeasti.

    Eihän se nyt voi olla niin ettei papereita voida käsitellä kiireellisenä. Virheitä sattuu kaikille.

    ps. ylinopeus on liikennerikos. Salibandyn seurasiirto kaiketi ole ihan verrattavissa em. auton ajoon niin lujaa kuin haluaa.

  3. Voi verrata autolla ylinopuden ajamiseen! Ihan samalla tavalla kuin liikenteessä on säännöt kuinka kovaa saa ajaa on liitolla säännöt mihin mennessä paperit pitää olla toimitettuna. Eli rautalangasta: lähetän paperit millo huvittaa välittämättä säännöistä on suht sama asia kuin että ajaa niin kovaa ku huvittaa välittämättä säännöistä. Tajuux, häh?

  4. Säännöt on kaikille samat. Miksi Josban johto ei hoitanut asioita ajoissa, vaikka aikaa on ollut kuitenkin ruhtinaallisesti.
    Ehkä tässä yksi syy Josban viimevuosien syöksykierteeseen menestysvuosien jälkeen. Hommia vaan ei osata tehdä oikein.
    Tuskin tuo päivämäärä ihan yllätyksenä on tullut.
    Tietenkin täytyy muistaa (Josban puolustukseksi), että siirtopapereiden käsittelystä on vierähtänyt tovi, ettei monen vuoden jälkeen muisteta miten se tehdään 😀

  5. turha kaikesta syyttää liittoa, aika yksinkertainen asia toi seurasiirto, jopa mä osaan sen tehä ajoissa, tuolla perusteella aikamoista puuhastelua josbassa;-). Toinen asia vaikka paperit ois kunnossa, niin on määritelty se 7päivän karenssi, toi on kanssa kaikille ihan sama pelasit millä tasolla hyvänsä….