Toivottu paluumuuttaja laittoi nimensä sopimuspaperiin – Eronen palaa Josbaan

Tatu Eronen pelasi Josbassa aiemmin kaudet 2009-2012. Kuva: Mikko Hyvärinen

Tatu Eronen on pelannut Josbassa aiemmin kaudet 2009-2012. Kuva: Mikko Hyvärinen
Tatu Eronen on pelannut Josbassa aiemmin kaudet 2009-2012. Kuva: Mikko Hyvärinen

Josba on kiinnittänyt liigajoukkueeseensa yhden mieluisan pelaajan lisää juuri kauden kynnyksellä. Viime kauden Kooveessa pelannut Tatu Eronen on vihdoin tehnyt seuran kanssa yksivuotisen sopimuksen. Eronen on aiemmin edustanut Josbaa vuosina 2009-2012.

Parhaana kautenaan 30 maalia liigassa iskenyt Eronen on asunut kesän Joensuussa. Hän on myös harjoitellut Josban mukana, mutta ei ole aiemmin kirjoittanut sopimusta kuntoutusta vaativan polvivamman vuoksi. Maajoukkueessakin vauhtiaan kokeilemaan päässeen Erosen kaksi viimeistä kautta ovat jääneet torsoiksi kyseisen vamman vuoksi.

Viimeiset viikot ovat kuitenkin olleet Erosen jalalle ilmeisesti jo parempia. Hän on päässyt pelaamaan Josban kahdessa viimeisessä harjoitusottelussa Leba96:a ja SB Welhoja vastaan. Eronen pelasi molemmissa otteluissa täydet minuutit yhteistehoin 3+0.

Sopimus tulee tarpeeseen joensuulaisjoukkueelle, joka tarvitsee kipeästi leveyttä hyökkäykseensä, kun muun muassa Josban keskushyökkääjä Joona Gröhn on syksyn Etelä-Koreassa opiskelijavaihdossa.

7 comments

  1. Hienoa että Josba sai Erosen singraauksen, ehkä liiigan kovin siirto tälle tälle kaudelle, no tietysti Kivilehdon meno Seinäjoelle voidaan laskea samalle levelille. Varmaan Tatu laskee että Kettusen valvovan silmän alla paremmat tsäänssit majuun kuin jostain divarin wirmosta, Johon miestä Oltiin kesällä viemässa.Josballa jokatapauksessa pleijaritason rosteri,ja siellähän voi mennä niin pitkälle kuin tahto riittää.

  2. Joo Sorjosella näyttää olevan uuden sukupolven innostavana koutsina vetovoimaa,saanut jopa karismallaan lebayhteistyön toimimaan.Rytych vielä kuulema tulossa uunista ulos..

  3. Eipä oo Rytych varmana tulossa ku tais tuossa jo aikaa sitte tehä sopimuksen jonnekki tsekin liigan joukkueeseen (?)

  4. Hyvä Kimben. Oot taas niiiiiin kujalla. Tota Rytychin kaapista ulos tuloa on odoteltu jo vuosia. Teki diilin tsekkeihin, joten Josba ei ainakaan sillä osastolla ole heikkenemässä. Vastasuudessa kun provoot, niin ota nyt edes faktoista selvää.

  5. Penttilä+yksinäiselle: Oletko kuoliaaksi naurattaja vai mikä? Vai, että liigan kovin siirto ja lasket samalle levelille Kivilehdon kanssa. Et voi olla tosissas? Ensinnäkin Kivilehdon siirto on ihan eri sfääreissä ja vaikka ihan alkuun pari muutakin kovempaa siirtoa: Kotilanen (Classic), Kailiala (SSV), Hänninen (Oilers) ja muitakin löytyy

  6. Eihän tämä nyt pelkkiin nimiin tuijottamalla ole ehkä kauden suurin pommi. Mutta toisaalta jos mietitään vaikuttavuutta, niin ei enää kannata niin paljon väheksyä. (Mikäli Eronen on koko kauden kunnossa!) Kyllä muutama lisähevonen tuntuu mopoautossa ihan selkeänä parannuksena, vaikka katumaasturissa sitä ei välttämättä vielä huomaisi.