Miehet

Uuden tulospalvelun kanssa isoja ongelmia – ”Ei kovin ruusuiselta vaikuta”

11.09.
2013
Miehet
Kuva: Mikko Hyvärinen

Kuva: Mikko Hyvärinen

Salibandyn uuden tulospalvelun piti olla valmiina alkavaa kautta ajatellen, mutta nyt tilanne näyttää sen suhteen kovin synkältä. Jääkiekon Mestiksen kanssa yhteisprojektina toteutettu tilastointijärjestelmän uusiminen on viivästynyt siinä määrin, että tänään startanneen Mestis-kauden alkuun se ei ainakaan valmistunut.

Liiton kilpailupäällikkö Ari Vehniäinen, sanoitte 26.8. tehdyssä Pääkallo.fi:n haastattelussa, että tulospalvelu toimii muutaman viikon päästä. Tänään se ei ole vielä täydessä toiminnassa. Milloin se tulee toimintaan?
– Tänään alkaa Mestis ja sitä ei ole toistaiseksi saatu täysin valmiiksi. Ei tämä kovin ruusuiselta vaikuta. Ei ole mitään takeita, että järjestelmä toimii tänään, kuten sen pitäisi. Tilanne on vaikea.

Ari Vehniäinen on huolissaan uuden tulospalvelun toimivuudesta. Kuva: Salibandyliiga

Ari Vehniäinen on huolissaan uuden tulospalvelun toimivuudesta. Kuva: Salibandyliiga

Mikä tässä järjestelmän uusimisessa mättää?
– Järjestelmää ei olla saatu valmiiksi aikataulussa. Koodareilla on kestänyt liian kauan ja me emme ole tyytyväisiä tähän. Toki vielä viikko Salibandyliigan alkuun, mutta Suomen cupia ja nuorten SM-karsintoja on pelattu jo kolmena edellisenä viikonloppuna. Tämä on tuottanut meille jo paljon ylimääräistä työtä.

Miten toimitaan, jos järjestelmää ei saada toimimaan ennen sarjan alkua?
– Pidämme huomenna iltapäivällä palaveria Mestiksen edustajien kanssa. Silloin tiedetään miten järjestelmä toimii, ja mitä tehdään jatkossa.

Linkit:
Tiedote Mestiksen sivuilla

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen