Peter Kotilaisen kotiavaus Classic-nutussa alkoi riemukkaasti. Kuvassa tuuletus 5-4-voittomaaliin. Kuva: Topi Naskali

Tampereen Classic jatkoi hyviä otteitaan ja otti ison päänahan kaatamalla kestomenestyjä SSV:n kotonaan lukemin 7-4(1-1,1-2,5-1).

Voitto oli Classicin kauden kolmas kolmesta ensimmäisestä ottelusta. Tämän myötä tamperelaisjoukkue vankisti asemiaan sarjan kärjessä. SSV:n alkukausi on ollut tahmea ja tämä oli joukkueelle jo toinen perättäinen tappio.

Kaksi ensimmäistä erää olivat tasaista vääntöä, vaikkakin kumpikin joukkue sortui hölmöihin ja helppoihin virheisiin. Molempien päiden maalivahtien hyvät otteet pitivät lukemat pieninumeroisina. Suoraviivaisemmin esiintynyt Classic ratkaisi ottelun viimeisellä kympillä, jonka aikana se osui neljästi ja joutui antautumaan kertaalleen. SSV:n peli ei ollut uomissaan ja hyökkäyspäässä joukkue siirteli palloa sekä vältteli vastuuta liiaksi.

Mikko Leikkanen pelasi erinomaisesti Classicin puolustuksessa. Leikkanen osui verkkoon kahdesti komeilla pommeilla ja esiintyi muutenkin edukseen läpi ottelun. Ottelussa kahdesti osunut ja useasti maalintekoa yrittänyt Peter Kotilainen ansaitsee sulan hattuunsa ensimmäisestä Classic-kotipelistään.

Ottelun puheenaiheeksi nousi Classicin järjestämä karnivaalihenkinen ottelutapahtuma. Tapahtumaan oli selkeästi satsattu ja varsinkin ottelun alussa se loi lisätunnelmaa. Loppua kohden oli havaittavissa hiipumista, mutta onneksi peli varasti varsinaisen huomion.