Video: Suomalaiselta supervärväykseltä hurja sarja-avaus

Rickie Hyvärinen (kesk.) debytoi Storvreta-paidassa vakuuttavasti. Kuva: Per Wiklund
Rickie Hyvärinen (kesk.) debytoi Storvreta-paidassa vakuuttavasti. Kuva: Per Wiklund

Ruotsin Superliiga käynnistyi tiistaina yhden ottelun voimin, kun Mika Kohosen, Hannes Öhmanin ja Rickie Hyvärisen edustama Stovreta IBK kohtasin IBK Dalenin.

Kesällä Storvretaan siirtynyt ja maajoukkueeseenkin paluuta tekevä Hyvärinen osoitti olevansa yhä maailmanluokan viimeistelijä iskien tehot 3+1.

Hyväristä säesti hyvin toinen suomalainen, Hannes Öhman, jonka pistepussi karttui yhdellä syötöllä ja yhdellä maalilla. Kolmas suomalainen, Mika Kohonen ei pelannut vaan on vielä pari kuukautta loukkaantuneena johtuen keväällä tehdystä polvileikkauksesta.

Ottelu päättyi Stovretan 6-3 voittoon.

Linkit:
Per Wiklundin kuvasetti Storvreta-Dalen-ottelusta

Teksti: Niko Vahtera

3 comments

  1. En tiedä, mutta näyttää ainakin videon perusteella, että ruotsalaiset maalivahdit ovat parempia maalivahteja tällä hetkellä. Nopeita tolpalta tolpalle siirtymisiä. Eikä myöskään mielestäni mennyt yhtään helppoa sisään, toki otettavissa olevia.

    Voi myös olla, että maalivahdit näyttävät paremmilta, koska heidän onnistumisia näytetään videoilla, toisinkuin suomalaisten tekemissä maalikimaroissa…

  2. Kyllä taas huomaa miksi Ruotsi on maailman paras salibandy maa. Fyysinen pelaaminen näyttää olevan paljon korkeammalla tasolla kuin kotimaisessa liigassa