Westend Indians ja Nokian KrP hakevat avauspisteitä

Westend Indians pelaa historiallisen ensimmäisen kotiottelun lauantaina. Kuva: Joni Winsten

Westend Indians pelaa historiallisen ensimmäisen kotiottelun lauantaina. Kuva: Joni Winsten
Westend Indians pelaa historiallisen ensimmäisen kotiottelun lauantaina. Kuva: Joni Winsten

Westend Indians ja Nokian KrP hakevat Salibandyliigan avauspisteitä lauantaina Otahallilla. Kahdella kotiottelulla kauden aloittanut Nokian KrP on hävinnyt sekä TPS:lle että Oilersille ja Indians puolestaan aloitti kauden vierastappiolla Erälle. Lauantaina toinen tai molemmat joukkueista jättävät nollakerhon. Lauantain muissa otteluissa kohtaavat muun muassa SPV ja Happee.

Indiansin avausottelu Erää vastaan ei sujunut käsikirjoituksen mukaan, mutta läksyt 7-2-tappiosta on tehty kertoo joukkueen päävalmentaja Mikko Laurikainen.

– Ei oltu ihan omalla tasolla siinä pelissä. Tehtiin asioita, jotka eivät kuulu ollenkaan meidän peliin. Käytiin ottelu joukkueen kanssa läpi ja sovittiin, että ei enää tehdä niitä juttuja. Nyt on myös käytetty alkujännityskortti, joten nyt pitää alkaa pelata, toteaa Laurikainen Indiansin kotisivuilla.

Nokian KrP:ta vastaan Indians pääsee hyvällä kokoonpanolla. Erää vastaan maalitilin avasi Samu Nikkinen, joka iski molemmat Indiansin maalit. Hyvin suurella todennäköisyydellä lauantaina myös joku toinen pääsee uran ensimmäisen liigamaaliin makuun.

– Jos yhden kaverin harteilla on maalinteko, niin tulee aika pitkä kausi, naurahtaa Laurikainen kysyttäessä kuka seuraavana avaa maalitilinsä.

Kaksi ottelua pelanneen nokialaisryhmän peli on ollut alkukaudella todennäköisesti vielä vähän keskeneräistä, sillä joukkue sai uuden päävalmentajan kesällä ja samalla myös joukkueen rosteri vaihtui hieman. Joukkueen ykköspyssy Henri Johansson on kirjauttanut 1+1 tehot tähän mennessä, mutta on aina vaarallinen pallon kanssa.

– Onhan Johansson varmasti tärkein yksittäinen pelaaja joukkueessa, mutta ei me vielä mitään erityistä päällystakkia olla katsottu hänelle. Toki mitä vähemmän kaveri on pallossa, sitä vähemmän pystyy tuhoa aiheuttamaan kentällä, muotoilee Laurikainen.

Lauantain otteluissa kohtaavat myös muun muassa hallitseva mestari SPV ja viime kauden runkosarjavoittaja Happee. SPV-Happee-ottelua voi katsoa myös 7 euroa maksavasta nettilähetyksestä GreatPlayn sivuilta.

Salibandyliigan ottelut lauantaina:

Klo 16.00 NST – OLS
Klo 17.00 Loviisa – Erä
Klo 17.00 Oilers – TPS
Klo 17.00 Josba – Koovee
Klo 18.00 Indians – Nokian KrP
Klo 18.30 SPV – Happee

Päivitetty la 28.9. klo 10.30