Wirmolle yllätysvoitto Divarin sarja-avauksessa – ”Pitää olla nöyrä ja härski”

Kuva: Esa Haanperä

Kuva: Esa Haanperä
Kuva: Esa Haanperä

Mynämäen Wirmolle ei paljon povattu ennen divarikauden alkua. Sisuuntunut joukkue kuitenkin näytti perjantaina 451 katsojan edessä, ettei se aio pyöriä turistina tämän kauden sarjassa. Steelers kaatui komeasti lukemin 2–1.

– Pitää olla samaan aikaan nöyrä ja härski. Puolustimme kurinalaisesti ja pystyimme pitämään hyökkäykset tarpeeksi pitkinä. Ja sitten tämä meidän yleisö, ei sitä ole turhaan kehuttu. Kiitos katsojille tuesta, joka auttoi vaikeina hetkinä, kommentoi tyytyväinen Wirmo-koutsi Petri Seppinen.

Avauserä kyttäiltiin 0-0:ssa ja toisessa erässä hämeenlinnalaiset pääsivät koittamaan johto-osumaa rankkarista. Mikael Aromaa kuitenkin torjui. Ja torjui läpi ottelun muutenkin niin vahvasti, että putsasi matsin jälkeen palkintopöydän tyhjäksi.

– Miksu oli loistava. Meidän veskareilla on kova kilpailutilanne ja se kantaa hedelmää, Seppinen kommentoi.

Toisessa erässä Wirmo osui kahdesti. Ensin Joni Valtanen ja sitten Simo Kärkkäinen. Päätöserässä Steelers pääsi maalin päähän Ville Lastikan osumalla, mutta kiri tyssäsi joukkueen lopussa ottamaan jäähyyn.

– Vauhtia ja fyysisyyttä oli paljon enemmän kuin kakkosessa. Oli tärkeä nähdä, että me kestimme mukana ja veimme välillä peliä. Makeat pinnat, tuumaili erinomaisesti pelannut Wirmon kapteeni Jani Varjonen The Cassun jälkipelihaastattelussa.

Wirmon sarja jatkuu keskiviikkona Raumalla Salbaa vastaan. Steelers isännöi viikon päästä lauantaina FBC Turkua.

Ottelun erityismaininta pitää antaa erotuomareille, jotka vihelsivät tasapainoisen ryhdikkäästi läpi pelin. Miikka Lähdesmäki ja Esa Jokioja pitivät pelin hyvin siistinä, eikä ylilyöntejä nähty.

Linkki Esa Haanperän ottelukuviin

15 comments

  1. Onnittelut hienosta voitosta! Saas nähdä, koska tämä Steelers alkaa pelaamaan nöyrästi, ettei tuosta ”kahden kauden päästä liigaan”- tavoitteesta (joka muuten on jo nytten vuoden myöhässä) tule ”kymmen kauden päästä liigaan” – tavoite 😀

  2. Melkoista meininkiä! Paikkakuntalaisena ei voi kuin kiittää Wirmon poikia. Nyt vaan jalat maassa ensin pois Cassusta ja sitten nollista liikkeelle Raumalla. Kaikki on mahdollista, jos asenne on sama kuin tänään. Steelers ei todellakaan ollut heikko, Wirmo oli hyvä.

  3. Ottelu oli todella hyvätasoinen, varsinkin kun otetaan huomioon, että kyseessä oli avausmatsi.
    Steelers oli hyvä, Wirmo on kesän aikana tosiaan oppinut puolustamaan.

    Toisaalta Wirmon peli näytti paikotellen keskeneräiseltä, lupaako se sitten hyvää Wirmolle?

    Steelersille toinen tappio FBC:n kustannuksella..?

  4. Loistava kauden avaus Hanihallissa !
    Olen nähnyt jokusen salibandi pelin ja tämä menee top 3:een niin että heilahtaa.
    Hienoa katseltavaa, pallo ja äijät liikkuivat, ei ollut tylsistyttävää pakkipakki siirtelyä liiaksi vaan erittäin hyökkäys voittoista pelaamista, vaikka lopputulos sitä ei tuekkaan. Kertoo osaltaan siitä, että molemmissa päissä hääräsi loistavat maalivahdit.
    Hyvä Wirmo, tästä on hyvä jatkaa, keskiviikkona kaatuu Salba Raumalla.

  5. Peli tylsää? Olitko katsomassa Laitilan seniorikeilaajien syysturnausta vai istuitko Hanin katsomossa majavanhäntä silmillä?

  6. itse olin kyllä katsomossa ja kyllä, peli oli tylsää ja naurettavan tasoista… oikeestaan ottelun olisi pitänyt päättyä 0-0, koska mielestäni kumpikaan ei ansainnut edes maalia! Mutta ymmärrän teitä mynämäkeläisiä, että on hieno aloittaa nousiana voitolla ja kaataa steelers! Mutta silti kaukana divarin tasosta tuo ottelu…

  7. Zemiä, Zami! Skulaatko zäkin Dirreä? Onk zulla kova lämy? Ootzä skorannu Dirressä ylänakit?

    Zami oli kuulemma perjantaina hallissa, niin mäkin guulin. Mezzuhallissa, siis.

    Saiko Turre mitalin kaulaan? Pääsikö Musti yli esteiden?

    Keskity vaan koirahommiin jatkossakin.

  8. Tylsää? Riippuu mitä tulit katsomaan: sirkustemppuja ja teatteria, vai tiukkaa vääntöä voitosta? Peli oli tasainen ja paikkoja oli maaleihin, mutta tällä kertaa esitettiin hienoja torjuntoja, etenkin Wirmon päässä.

  9. Hoho, tulin katsomaan divari salibandya mistä tuo ottelu oli kaukana.. Wirmon maalivahti oli kyllä erinomainen myönnän! Mutta peli oli nimenomaa seisoskelua.. 2divariin ehkä hyvä peli mutta älkää nyt yhden pelin jälkeen sanotko tuota loistavaksi peliksi divariin.. Älkää viitsikö..