Champions Cup huipentuu Suomi-Ruotsi -hengessä – näin seuraat finaaleita

SPV lähtee hakemaan sunnuntaina historiansa ensimmäistä Champions Cup -titteliä. Kuva: IFF

SPV lähtee hakemaan sunnuntaina historiansa ensimmäistä Champions Cup -titteliä. Kuva: IFF
SPV lähtee hakemaan sunnuntaina historiansa ensimmäistä Champions Cup -titteliä. Kuva: IFF

Tampereen Champions Cup huipentuu sunnuntaina pelattaviin finaaliotteluihin. Ilmassa on maaotteluhenkeä, kun sekä naisten että miesten puolella suomalaisjoukkue kohtaa ruotsalaisyhdistelmän. Voittajille on luvassa 10 000 Sveitsin frangin voittopotti, kun taas häviäjät saavat tyytyä 5000 frangiin.

Klo 13 alkavassa naisten finaalissa Piranha Churin tieltään leikiten raivannut Ruotsin mestari Rönnby IBK kohtaa suomalaisen SB-Pron, joka otti Classicista lauantaina maukkaan voiton lukemin 2-3.

Rönnby joutui avausottelussaan rankkarikilpailuun, mutta muuten joukkueen saldo on toistaiseksi puhdas. Alkusarjan kamppailussa SB-Pro taipui Rönnbylle 5-2. Nyt on kuitenkin mahdollisuus revanssiin.

Klo 16.15 pelattavassa miesten loppuottelussa viime vuonna välieriin jäänyt SPV kohtaa Ruotsin mestarin IBF Falunin, joka joutui upeasti taistellutta Alligator Malansia vastaan välierässään todella tiukille voittaen lopulta 8-6. SPV puolestaan kaatoi lauantaina löysävauhtisessa ottelussa Classicin 4-2.

Sekä SPV että Falun ovat kulkeneet turnauksessa toistaiseksi voitosta voittoon, mutta tämä saldo tulee tahrautumaan toisen joukkueen osalta sunnuntaina.

Sunnuntain ohjelma:

Naisten finaali
klo 13 Rönnby IBK-SB-Pro

Miesten finaali
klo 16.15 SPV-IBF Falun

Yle Areena näyttää naisten finaalin suorana lähetyksenä, ja Yle TV2 tarjoaa miesten loppuottelun. Lähetys TV2:ssa alkaa jo klo 15.30. Molemmat ottelut tulevat tuttuun tapaan myös IFF:n YouTube -kanavalta.

Seurantaan kannattaa laittaa myös Pääkallo.fi:n Twitter- ja Facebook-tilit.

Linkit:
Yle Areenan suorat lähetykset
IFF:n YouTube-kanava