Classic-leiri tyytyväinen välieräpaikkaan – ”Lähdetään miettimään, miten SPV kaatuu huomenna”

Sentteri Paul Kotilaisen tämän päivän saldo oli yksi syöttöpiste. Kuva: IFF

Sentteri Paul Kotilaisen tämän päivän saldo oli yksi syöttöpiste. Kuva: IFF
Sentteri Paul Kotilaisen tämän päivän saldo oli yksi syöttöpiste. Kuva: IFF

Classicin leirissä oltiin Vitkovice -voiton jälkeen tyytyväisiä. Ottelu oli hyvin näpeissä alusta asti, ja Champions Cupin välieräpaikka irtosi lopulta ylivoimaisin lukemin 9-0(3-0,4-0,2-0).

Classicin kivikovaa ykköskentällistä kipparoiva Paul Kotilainen oli Vitkovice- voiton jälkeen tyytyväinen ja huojentunut mies. Väitettä odotettua helpommasta ottelusta mies ei kuitenkaan ostanut.

– Mielestäni se oli aika odotetun kaltainen ottelu. Tiesimme, että tsekit ovat vaarallisia kuolemanotteluissa, mutta onnistuimme pelisuunnitelmassamme aika hyvin. Kaveri joutui kahdella kentällä olemaan puolustuskannalla, ja jalka taisi vähän loppua, Kotilainen totesi.

Classic kohtaa todennäköisesti huomisessa välierässä SPV:n. Kooveen paidan täksi kaudeksi Classicin siniseen vaihtanutta Kotilaista ajatus kutkutti jo.

– Tänään tuossa jätkien kanssa puhuttiin, että olisi hienoa kohdata SPV huomenna. Suurella mielenkiinnolla odotetaan sitä ottelua, Kotilainen kommentoi.

Tamperelaisten päävalmentaja Jarkko Rantala oli erityisen tyytyväinen joukkueen puolustuspelaamiseen.

– Viime keväästä lähtien on tehty puolustuspelaamisen kanssa paljon töitä, ja mielestäni se näyttää nyt aika hyvältä. Aivan eivät ehkä numerot kerro koko totuutta ottelusta, oli siellä kaverillakin useampi tolppa. Nyt lähdetään miettimään, miten SPV kaadetaan huomenna, Rantala kertoi.

8 comments

  1. Miten näistä karkeloista on jäänyt vähän kuva ettei parhaat joukkueet ole mukana. Vähän kuin B sarjan kisat lukuunottamatta Falunia

  2. Tottakai sellainen kuva on, kun Classic on mukana. Harmi että säälipaikat jaetaan tollasille.

  3. Oishan tässä ehkä järkevämpää ottaa enempi jengejä ruottista ja suomesta, ei kait 8 jengiä ois yhtään liikaa näihin karkeloihin…

  4. Kerro se oma suosikki, josba….A sarjaa pelataan ruotsissa ja B sarjaa suomessa. Kertokaa, missä voi tämmöset kisat järjestää muuallakun classicin hallissa, suomen parashalli ylivoimasesti puitteiltaan ja eikä mikään juupasjaapas halli. Se on classicin kotiluola. Seuraava osoite hesa ja sielläkin pitää jostain se halli kaivaa. Ei niitä mosalla pysty järjestää:) Terveiset eteläsuomesta!

  5. No.
    a) Classic on näistä Suomi-jengeistä Liigassa parhaalla paikalla ja viime kauden Liigan 3.
    b) Classic oli seura, joka otti vastuuta järjestää turnaus ja pitää huolta lajikulttuurin kehittämisestä tälläkin sektorilla
    c) Järjestävä seura luonnollisesti mukana
    d) Olosuhteet ja puitteet ovat tapahtumalle erinomaiset muuhun Suomeen verrattuna

    Riittääkö Aapolle? Lisättävää?