Classic-pakki Mika Savolainen: ”Pitää muistaa, että muut olivat maidensa mestareita”

Classicin miesten tie päättyi Champions Cupin välierään, jossa se joutui toteamaan hallitsevan Suomen mestarin SPV:n kovemmaksi lukemin 4-2 (0-0, 2-1, 2-1). Classicille kertyi näin ollen turnauksesta kaksi tappiota ja yksi murskavoitto.

Classic-puolustaja Mika Savolainen kommentoi Pääkallo.fi:lle välierää.

– Kyllähän sen tulostaululta näkee, että marginaalit olivat pieniä. Kenttäpeli oli kaikkiaan varsin tasaista. Kumpi tahansa olisi voinut voittaa, mutta SPV oli tarkempi ja tehokkaampi tänään, Savolainen analysoi.

Kumpikaan joukkue ei varsinaisesti hallinnut ottelua, vaan kentällä taisteli kaksi tasavertaista joukkuetta koko 60-minuuttisen ajan. SPV:n vaarallinen ykkösvitja oli jälleen totutun tehokas ja tehtaili kolme joukkueen neljästä maalista.

Katsomosta käsin vaikutti siltä, että Classic yritti jäädyttää vastustajan ykköstä kolmosketjullaan.

– Ei siinä kyllä semmoista taktiikkaa ollut. Se oli ihan sattumaa, että sattuivat samaan aikaan kentälle. Riittää kun katsoo meidän kolmosketjua, niin näkee, että ihan ykkösketjun tasoisia miehiä ovat kaikki, kommentoi Savolainen väitettä.

Classic joutui toteamaan Ruotsin ja Suomen mestarit itseään paremmiksi turnauksessa. Ainoa voitto tuli tshekkiläisestä Vitkovicesta murskaluvuin 9-0.

– Jos mietitään kentän ulkopuolisten asioiden kannalta, niin yleisöä oli hienosti joka pelissä. Tämä oli hieno turnaus koko Classic Familylle, Savolainen kehuu ja jatkaa:

– Tulokseen ei voi olla tyytyväinen. Pitää kuitenkin muistaa, että muut joukkueet ovat omien maidensa mestareita. Hyvä, että saatiin pelata kovia matseja, maltettiin ja oltiin nöyriä kentällä, päättää Savolainen.

5 comments

  1. Ihan väärässä porukassa koko Classic! Pääs paikalle vaan siks ku on järjestäjä. Paikalla pitäis olla järjestävän maan kaks paraasta.

  2. Olisin mieluusti halunnut nähdä kun SSV olisi järjestänyt turnauksen. Maiden mestarijoukkueet, pasilassa 150 henkilöä katsomossa ja kurre pyöräilee inkkari kuteet päällä ympäri kenttää, huhhuh… Miksiköhän turnaus järjestettiin tampereella? varmaankin sen takia että suomessa ei kovin montaa organisaatiota ole jotka osaa tälläisen jamboreen järjestää.

  3. Tässä kohtaa pitää muistuttaa että,tasoeroja löytyy suomen ja ruotsin välillä.Yksi iso kysymys kuuluukin….”Tehdäänkö suomessa pelaajista urheilijoita vaiko urheilijoita pelaajista”
    Täällä paljon asiantuntijoita,vastatkaahan 😉

  4. Nyt meni ohi mitä ganki27 hait. Siis tehdäänkö pelaajista urheilijoita vai urheilijoita pelaajista. Mitä eroa? Sama homma sanat eri järjestyksessä.

    Ehkä olennaisempaa olisi kysyä tehdäänkö pelaajista urheilijoita vain urheilijoista pelaajia? Nykyäänhän suurin osa huipulle nousijoista on pelannut pääosin vain salibandya. Ennen moni oli urheilijoita joista tehtiin pelaajia lajivalmennuksella.

  5. Hyvä huomio…urheilijoista pelaajia ;)Kiitos.
    Läheltä seuranneena,ovat pelaajia ei urheilijoita.Valitettavasti…